Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.07.2015 00:08

Start în competiția KO


A A

Flacăra Moreni – FCM Târgoviște, duelul dâmbovițean din cupă

Flacăra Moreni – FCM Târgoviște, duelul dâmbovițean din cupă
Jucătorii și suporterii morenari speră să sărbătorească o nouă victorie în Cupa României, în fața echipei lui Zotic

❚ Urban Titu va juca și ea miercurea viitoare, de la ora 17.30, pe terenul giurgiuvenilor de la Unirea Izvoarele, echipa care și-a adjudecat trofeul la nivel local ❚ „Vom pregăti meciul cu multă seriozitate, indiferent de echipa pe care FCM Târgoviște o va deplasa la Moreni”, a transmis antrenorul de la Flacăra, Gabi Paraschiv ❚ „De mers vom merge la Moreni, însă cu niște juniori de prin curte. Cum să reiei antrenamentele pe canicula asta, când nici nu poți să respiri de căldură?”, a anunțat Ghiorghi Zotic, finanțatorul lui FCM Târgoviște, ❚ „Nu mai avem sub contract decât zece fotbaliști, urmând să mai apelăm la câțiva de la echipa a doua, pentru a putea susține meciul de săptămâna viitoare, din Giurgiu”, s-a exprimat Gheorghe Ioniță, președintele lui Urban Titu

COSTIN MIHAI

 


 

Fix peste o săptămână vor avea loc primele meciuri oficiale ale noului sezon competițional. Trei echipe dâmbovițene au fost programate pentru faza inaugurală a Cupei României, ediția 2015/2016, două dintre ele urmând să se întâlnească în meci direct. Cel puțin la prima vedere, vom avea un duel interesant între Flacăra Moreni, câștigătoarea județeană a Cupei României, și FCM Târgoviște, echipă care s-a salvat in extremis de la retrogradarea din Liga a III-a.

Urban Titu va juca și ea miercurea viitoare, de la ora 17.30, pe terenul giurgiuvenilor de la Unirea Izvoarele, echipa care și-a adjudecat trofeul la nivel local. Cluburile care nu vor participa la aceste meciuri de cupă, vor fi eliminate și din campionat. Cheltuielile de organizare vor fi susținute într-o primă fază de cluburile gazdă, după care formațiile vizitatoare sunt obligate să restituie jumătate din sumă, în maximum 15 zile de la disputarea jocului. Numai baremurile de arbitraj reprezintă 940 lei, sumă netă. În faza următoare, programată pentru miercuri, 29 iulie, ora 17.30, vor participa cele 37 de echipe calificate, plus altele cinci din Liga a III-a.

Flacăra Moreni

Grupare de Liga a IV-a, Flacăra Moreni tratează cu maximă seriozitate competiția KO, dovadă că echipa se va reuni astăzi, la ora 10.00, iar sâmbătă va susține un meci amical pe teren propriu, cu Voința Crevedia (ora 11.00). Antrenorul Gabi Paraschiv va aborda partida cu același lot din sezonul trecut, mai puțin Halcu și Tălmaciu, care au abandonat fotbalul.

„Vom pregăti meciul cu multă seriozitate, indiferent de echipa pe care FCM Târgoviște o va deplasa la Moreni. Am renunțat la ideea de a prelua un loc la Ligile a II-a sau a III-a, vom rămâne pe ce am început. I-am trimis un mesaj de felicitare lui Remus Gâlmencea, după barajul câștigat de Aninoasa cu Unirea Bascov. Sper să reușim și noi o asemenea promovare, însă până acolo, vreau să facem o figură frumoasă în Cupa României”.

Paraschiv vrea să se oprească pentru sezonul viitor la un lot de 22 de jucători, anunțând că este posibil să apară și câțiva noi.

„Eu spun că trebuie să vorbim mai puțin și să muncim mai mult. Cu atâta tineret la toate nivelurile din fotbalul românesc, nu am primit nici măcar o ofertă pentru jucătorii de la Moreni”.

Anul trecut, Flacăra s-a oprit în primul tur al cupei la nivel național, după un eșec pe teren propriu, 0-2 cu Urban Titu.

FCM Târgoviște

În timp ce Flacăra pregătește cu toată responsabilitatea meciul de săptămâna viitoare, FCM Târgoviște nu pare interesată prea tare de această competiție. Echipa de la Șotânga nu va relua pregătirile până atunci, fiind nesigură până și prezența în viitoarea ediție de campionat la nivelul eșalonului trei.

„De mers vom merge la Moreni, însă cu niște juniori de prin curte. Cum să reiei antrenamentele pe canicula asta, când nici nu poți să respiri de căldură? Mă simt rău de tot, chiar nu mai îmi arde de fotbal. O să întrunesc un consiliu de familie, iar dacă voi fi sprijinit de copii, poate o să merg mai departe la Liga a III-a, însă e greu de crezut. Mai bine rămân cu grupele de juniori ale lui Alexandru Filip și mă înscriu cu o echipă pe la județ. E păcat de stadion să nu mai fie fotbal pe el. Când văd că sănătatea nu mă ajută, nu îmi mai arde nici de fotbal”, a anunțat Ghiorghi Zotic, finanțatorul lui FCM Târgoviște, formație care nu a contat nici anul trecut în cupă, pierzând încă din prima fază, 2-5 cu argeșenii de la AS Valea Ursului.

Urban Titu

Nici la Urban Titu lucrurile nu stau pe roze. În schimb, președintele Gheorghe Ioniță a anunțat că se va continua la Liga a III-a.

„Avem garanția domnului primar Traian Nicolae că vom merge mai departe, asigurându- ne de un sprijin total. Problema e că nu mai avem sub contract decât zece fotbaliști, urmând să mai apelăm la câțiva de la echipa a doua, pentru a putea susține meciul de săptămâna viitoare, din Giurgiu. În aceste condiții, vă dați seama că nu se mai pune problema ca Neguț să plece la Chindia”.

Urban va relua antrenamentele în prima zi a săptămânii viitoare, tot cu Sabin Ciurea pe banca tehnică. Titu s-a oprit anul trecut în faza a doua a Cupei României, unde a fost eliminată de Chindia (0-1), după ce a supus inițial pe Flacăra Moreni.

Programul primei faze

Flacăra Moreni (DB) – FCM Târgoviște (DB), Unirea Izvoarele (GR) – Urban Titu (DB), Bucovina II Pojorâta (SV) – Bucovina Rădăuți (SV), Victoria Horia (NT) – CSM Pașcani (IS), Rapid Dumești (IS) – Inter Dorohoi (BT), SC II Bacău (BC) – Ceahlăul II Piatra Neamț (NT), Atletico Vaslui (VS) – Sporting Liești (GL), Granitul Babadag (TL) – Oțelul II Galați (GL), Avântul Valea Mărului – Metalosport Galați (GL), Viitorul II Constanța (CT) – Callatis Mangalia (CT), FC Puiești (BZ) – Victoria Traian (BR), Euromania Dumbrăveni (VN) – FC Păpăuți (CV), FC II Păpăuți (CV) – FC Zagon (CV), CS Păulești (PH) – Astra II (PH), Voința Buftea (IF) – Inter Clinceni (IF), FC Chitila (B) – Voința Snagov (IF), Victoria Chirnogi (CL) – Viitorul Domnești (IF), Voința Budeasa (AG) – DG Câmpulung (AG), Unirea Brânceni (TR) – CS Vișina Nouă (OT), Voința Sibiu (SB) – Înfrățirea Agromec Hărman (BV), Unirea Cristuru Secuiesc (HR) – Avântul Reghin (MS), ASA II Tg. Mureș (MS) – CS Iernut (MS), ACS Dumitra (BN) – Gloria Progresul (BN), Viitorul Ulmeni (MM) – Unirea Dej (CJ), Luceafărul Bălan (SJ) – Sănătatea Cluj (CJ), Someșul Apahida (CJ) – Arieșul Turda (CJ), Bihorul Beiuș (BH) – Olimpia II Satu Mare (SM), Perfomanța Ighiu (AB) – Industria Gâlda (AB), Șoimii Lipova (AR) – CS Ineu (AR), CSU II Craiova (DJ) – Viitorul Craiova (DJ), Pandurii Cerneți (MH) – CS Podari (DJ), Gilortul Tg. Cărbunești (GJ) – Minerul Motru (GJ), CSM Reșița (CS) - Știința Turceni (GJ), Victoria Muntenii Buzău (IL) – Viitorul Axintele (IL) – nu se dispută, Ripensia Timișoara (TM) – Minerul Mehedinți (MH) – nu se dipută, Flacăra Horezu (VL) e calificată direct.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale