Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.12.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Flacăra merită mai mult

Flacăra merită mai mult

Ultimul meci oficial din 2023 a adus o înfrângere pentru Flacăra, cu Popești-Leordeni, la finalul unui meci în care echipa pregătită de Gabriel Paraschiv a evoluat în superioritate numerică încă din minutul 33. În urma acestui rezultat, echipa morenară rămâne în afara locurilor de play-off, lucru care produce nemulțumire atât în cadrul clubului, cât și al suporterilor.

Au existat foarte multe momente dificile pe parcursul acestui sezon, nu doar din punct de vedere sportiv, iar clasarea actuală nu este una întâmplătoare. Flacăra a impresionat în finalul sezonului trecut, în play-off, iar suporterii așteptau ca lucrurile să arate și mai bine în această stagiune. Din păcate, nu au stat deloc așa. Sunt probleme financiare și organizatorice, care afectează parcursul echipei pregătite de Gabriel Paraschiv.

În vară, Flacăra a pierdut jucători importanți, scenariu care s-ar putea repeta și în această pauză competițională, ținând cont de faptul că în continuare există multe probleme în cadrul clubului morenar. Paraschiv a fost contestat în ultima perioadă, însă suporterii ar trebui să înțeleagă faptul că sunt multe aspecte care ar trebui puse la punct, din punct de vedere organizatoric, pentru ca Flacăra să spere la mai mult, datorită tradiției pe care o are.

Din păcate, Flacăra se zbate de ani buni la nivelul Ligii a 3-a și nici nu dă semne că ar putea să-și propună mai mult în viitorul apropiat. E nevoie de un alt nivel de implicare, atât din partea autorităților locale, cât și a mediului privat, dar mai ales din partea persoanelor din jurul acestui club. Deși multă lume îl critică, Paraschiv a fost și este singurul om care a încercat în mod constant să ajute acest club să progreseze.

A mai și greșit, într-adevăr, dar are meritul de a fi încercat să ducă această echipă la un nivel mai bun decât cel la care era atunci când a preluat-o. Flacăra merită mai mult și, fără unitate, nu se poate face performanță.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a câștigat Cupa României
Liniște pentru Diego Longo! Nu-l mai deranjați!
Record de participare la Cupa Rotary Contratimp
Sorana Cîrstea, eliminată în semifinale la Dubai
Andrei Flaider e șeful ultimei promoții de arbitri
Voința Crețu are aspirații la Liga a 4-a
Chindia suferă
Chindia nu merită play-off
Longo încă speră la play-off
Victorie clară la baschet


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale