Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.11.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Flacăra merită mai mult

Flacăra merită mai mult

Săptămâna trecută a fost una plină pentru suflarea fotbalistică morenară, întrucât autoritățile locale au pregătit șase zile pline de evenimente, prin care s-a sărbătorit centenarul Flacăra Moreni. O istorie bogată, diversă, plină de momente fericite, dar și clipe extrem de dificile, pe care morenarii au onorat-o prin diverse activități, de la turneul de fotbal dedicat tinerilor fotbaliști din oraș, până la un spectacol de lumini și lasere pe stadion, prin care a fost închisă săptămâna dedicată celor 100 de ani ai clubului morenar.

Am văzut mulți fotbaliști uriași, care s-au bucurat să se revadă, însă am simțit și o mică durere a acestora, faptul că Flacăra nu joacă măcar în eșalonul secund. A fost o săptămână interesantă și, chiar dacă au mai existat mici scăpări organizatorice, autoritățile locale trebuie apreciate, pentru că au încercat să sărbătorească centenarul, așa cum au putut mai bine. Sărbătoarea s-a încheiat, iar acum persoanele implicate trebuie să analizeze bine situația și să vadă ce îmbunătățiri pot fi făcute, astfel încât Flacăra Moreni să își desfășoare activitatea cât mai bine.

S-au făcut lucrări de modernizare în zona superioară a clădirii de la Tribuna 1 și sper ca acestea să nu se oprească aici, ci să ajungă în zona inferioară, a vestiarelor, pentru ca echipa actuală să beneficieze de condiții moderne, să nu mai fie nevoie să se schimbe în vestiarele de la sala de sport, din vecinătatea stadionului. Echipa pregătită de Gabi Paraschiv se află în lupta pentru un loc de play-off și trebuie sprijinită și mai mult, astfel încât să ajungă în primele patru echipe din serie, unde ar putea ataca ulterior un loc de baraj pentru promovarea în liga secundă. Istoria clubului morenar obligă la lupta pentru promovarea în Liga a 2-a.

Este greu, pentru că sunt lipsuri mari, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și financiar, întrucât este greu de crezut că autoritățile locale pot susține singure o prezență în eșalonul secund. Sportiv, Flacăra nu arată rău, dar este greu să speri la mai mult, când în fiecare sezon echipele care luptă pentru promovare au și prime de joc, iar motivația adversarilor este mai mare, în timp ce gruparea morenară se bazează doar pe salariile de bază.

Aici ar trebui sprijinită echipa, de către persoane din mediul privat, pentru că sunt destule persoane în Moreni, dar și în apropierea orașului, care ar putea pune umărul la ridicarea formației morenare. Ca morenar, nu îmi doresc decât să mai dispară din orgoliile locale, iar dacă anumite persoane nu doresc să ajute această echipă, măcar să nu mai pună piedici, pentru că este păcat de istoria echipei. Flacăra merită mai mult!

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale