Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.04.2019 00:08

Liga a III-a. CS U Craiova 2 – Flacăra Moreni 1-1 (0-0)


A A

Flacăra, invincibilă de 6 etape

Flacăra, invincibilă de 6 etape

❚ Morenarii s-au întors cu un punct din Oltenia și continuă seria meciurilor fără eșec, aceasta fiind a șasea partidă consecutivă în care trupa pregătită de Gabi Paraschiv nu a pierdut. ❚ Flacăra a ajuns la 28 de puncte acumulate, ocupă locul 12 în clasament, iar runda viitoare, vineri, de la ora 17.00, joacă pe teren propriu cu formația de pe locul 13, Sporting Roșiori.

 

COSMIN SAVA

 


 

Stadion: Extensiv. Spectatori: 150. Au marcat: V. Constantin (67) / Zidăroiu (79). Cartonașe galbene: Pătulea (38), Puțaru (50), Trașcă (59), țoiu (64), Albăstroiu (78) / Ilie (72), B. Negrea (89). Au arbitrat: Cristina Trandafir (București) - Mircea Rusu (Berlea) și Cătălina Nan (Alexandria). Observatori FRF: Elena Mușetoiu (Pitești), Ionuț Cușcă (Alexandria). CSU 2: Manea - Albăstroiu, Dobre, Puțaru, Pătulea - țoiu, Popescu – Frăsineanu (88 Nichifor), Constantin, Trașcă – Nițu (70 Zete). Antrenor: Dragoș Bon. Flacăra: Sîrbu - Oprea, Matei, Oaie, Cernea (80 A. Negrea) - Neacșu, Dinu (66 Ilie), Vîrtej - Zidăroiu, Roman (88 B. Negrea), Drăgan (63 Oprescu). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Morenarii s-au întors cu un punct din Oltenia și continuă seria meciurilor fără eșec, aceasta fiind a șasea partidă consecutivă în care trupa pregătită de Gabi Paraschiv nu a pierdut. Flacăra a ajuns la 28 de puncte acumulate, ocupă locul 12 în clasament, iar runda viitoare, vineri, de la ora 17.00, joacă pe teren propriu cu formația de pe locul 13, Sporting Roșiori.

Flacăra, mai periculoasă în prima repriză

Partida a început cu echipa morenară în atac, dar Matei nu a prins cadrul porții cu o lovitură de cap (9), iar Roman a trimis pe lângă poartă din interiorul careului(14). Gazdele au oferit replica prin Frăsineanu, însă fără succes pe tabelă (15). Morenarii au revenit în atac, dar lovitura de cap a lui Oprea a trecut puțin pe lângă poarta lui Manea (17). Pentru CS U 2 următoarele ocazii au fost semnate de Popescu (19) și Trașcă (24), ultimul cu un șut bun, care a trecut puțin pe lângă poartă. Zidăroiu a șutat de la distanță, dar mingea a fost reținută fără probleme de Manea (31), iar la poarta cealaltă, Frăsineanu a trimis pe lângă din interiorul careului (33). Cea mai importantă ocazie a primei părți le-a aparținut morenarilor, Vîrtej l-a servit bine pe Zidăroiu, dar acesta nu a reușit să-l învingă pe portarul gazdelor (36). Ultima șansă a primei reprize a fost la poarta Flacărei, însă Popescu a trimis cu capul pe lângă poarta lui Sîrbu(41).

Gazdele au deschis scorul

Partea secundă nu a mai avut același scenariu, iar CSU 2 a fost mai periculoasă în momentele de început, numai că Frăsineanu(46, 47), Popescu(51) și Constantin (51) nu au putut deschide scorul. Vîrtej a pătruns bine în careu, a șutat, dar Manea a fost la post și a respins, iar din cornerul respectiv a venit lovitura de cap a lui Oprea, care a trecut peste (61). Până la urmă, gazdele au reușit să înscrie prin Constantin, care a punctat cu un șut din interiorul careului (67). Câteva minute mai târziu, acesta putea dubla avantajul, dar mingea trimisă de el s-a oprit în bara transversală (70).

Morenarii au egalat și puteau câștiga

Morenarii s-au trezit, au început să atace din nou, dar Cernea a trimis peste poartă cu un șut din afara careului (75). Golul egalizator a venit din piciorul lui Marius Zidăroiu, care a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri (79). Ionuț Ilie a făcut o fază frumoasă, dar când a ajuns la finalizare a trimis puțin pe lângă poartă (87), iar Oprescu nu a prins spațiul porții dintr-o situație de 1vs1 cu portarul advers (88). Oaie a semnat ultima ocazie a meciului, șutul lui din afara careul



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale