Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.05.2015 15:52

Juniori


A A

Flacăra Ghinești este lider în Onoare Sud

Flacăra Ghinești este lider în Onoare Sud
Flacăra Ghinești vizează titlul la juniori

❚ Juniorii echipei din Ghinești se luptă pentru câștigarea seriei cu Publirex Ciocănești și Săgeata Braniște, aflate la trei, respectiv cinci puncte în spate ❚ Conducerea clubului acordă o atenție deosebită echipei de juniori, în vară mai mulți jucători urmând să facă pasul către echipa de seniori

COSTINEL NEAGU


Dacă echipa de seniori nu se află în lupta pentru promovare, la juniori A1 Flacăra Ghinești se descurcă foarte bine, fiind lider în clasament. Echipa din Ghinești se bate pentru câștigarea seriei cu Publirex Ciocănești și Săgeata Braniște, aflate la trei, respectiv cinci puncte în spate. Punctul forte al echipei este apărarea, care a primit 37 de goluri, cele mai puține din campionat. Atacul se decurcă destul de bine, vârfurile de la Flacăra marcând 77 de goluri, al treilea atac din campionat. Antrenoarea Flori Tudorache spune că locul întâi ocupat de Flacăra Ghinești este meritat, munca de doi ani a echipei văzându-și roadele în acest campionat.

„Echipa noastră ocupă locul întâi meritat. Munca noastră de doi ani a început să se vadă în acest campionat, noi fiind lideri în clasament. Ducem o luptă dură cu Ciocănești și Braniște, dar sperăm că la finalul campionatului să terminăm pe primul loc. Noi și anul trecut ne-am aflat printre echipele fruntașe. Ne-am clasat pe trei în campionat, dar în acest sezon ne-am întrecut pe sine. Campionatul nu este terminat, Ciocănești și Braniște vor lupta până în ultima etapă”, ne-a transmis Flori Tudorache.

„Mai mulți juniori vor să facă pasul către seniori în vară”

Conducerea clubului acordă o atenție deosebită echipei de juniori, în vară mai mulți jucători urmând să facă pasul către echipa de seniori. Și în acest campionat mai mulți juniori au debutat deja în echipa de seniori: Ionuț Predescu, Ionuț Stancu, Liviu Cojanu.

„Avem o echipă talentată. Mai mulți juniori vor face pasul către seniori în vară. Deja câțiva au debutat în acest campionat, pentru ca la final să promovăm și alții. Am avut o evoluție bună și în tur, dar în a doua parte evoluțiile noastre au fost foarte bune, noi având un singur egal, la Titu. Sper să continuăm forma bună și să terminăm primii în clasament”, ne-a declarat Flori Tudorache, care i-a folosit pe George Ciulu, Tulică Valentin (portari), Adrian Anghel, Valentin Bututrugă, Bogdan Constantin, Liviu Cojanu, (fundași), Cătălin Spătaru, Ionuț Stancu, Mihai Raiculescu, Ciprian Stănescu, (mijlocași), Ionuț Predescu, George Vintilă, Marian Tulică, Cătălin Rotaru (atacanți).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale