Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.07.2015 00:04

Cupa României (Turul II). Flacăra Moreni - Viitorul Domnești 6-0 (4-0)


A A

Flacăra arde tot

Flacăra arde tot
Flacăra a trecut la scor de tenis de Viitorul Domnești, avânsând în Cupa României

❚ Nici măcar vremea caniculară nu i-a speriat pe morenari, care au venit într-un număr foarte mare la meciul cu Domnești. Printre ei și mulți copii sau reprezentante ale sexului frumos ❚ Flacăra a reușit miercuri o partidă foarte bună și a învins fără drept de apel un adversar modest, chiar dacă provine de la Liga a III-a. Ilfovenii au oferit o replică palidă, neavând nici măcar o oportunitate de a marca pe toată durata partidei ❚ Cel mai bun jucător al partidei a fost Edi Guță, atacantul morenar reușind un hattrick, deși a evoluat numai 65 de minute. Acasandrei, Iliescu și Huțușoru au completat lista marcatorilor ❚ Formația morenară așteaptă cu încredere următorul adversar din Cupa României. Turul III se va disputa pe 12 august, cu începere de la ora 17.30, urmând să intre în competiție și cele mai bune 31 de echipe de la Liga a III-a

COSTINEL NEAGU


 

Stadion „Flacăra”. Spectatori: 1.000. Au marcat: Guță (1, 30,32), Acasandrei (6), Iliescu (53), Huțușoru (75). Șuturi spre poartă: 11-1. Șuturi pe poartă: 7-0. Cornere: 4-1.

Au arbitrat: Ovidiu Petrea (Ploiești) 8 - Adrian Banu (Ploiești) 8, Bianca Florea (Ploiești) 8. Cartonașe galbene: Tronaru (39), Mocanu (60), M. Plăcintă (71)/Cîrjan (26), Zeciu (62), Văduva (73).

Flacăra: Panaite - Tronaru (70 Palamariu), Pârvu, Acasandrei, Mocanu (79 Cârnaru) - M. Plăcintă, L. Plăcintă, Drăgan, Negrea - Guță (65 Huțușoru), Iliescu (65 Bergheaua).

Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Viitorul: Vâlceanu - Mihai, Găină, Zeciu, Cîrjan - Iancu (49 Buliga), Văduva, Olaru (29 Bărbulescu), Pățurcă (67 F. Laurențiu) - Dumitrescu, Iancu.

Antrenor: Radu Crețulescu.

Vremea a fost caniculară miercuri după-amiază la Moreni, la ora disputării jocului (17.30) fiind peste 30 de grade Celsius. Cu toate acestea, aproape 1.000 de spectatori au venit să asiste la al doilea joc oficial al echipei Flacăra din acest sezon, mai mult de jumătate fiind prezenți în tribune cu 30 de minute înainte de startul partidei.

Printre ei mulți copii și reprezentante ale sexului frumos. În primul tur, Flacăra eliminase după prelungiri pe FCM Târgoviște (4-2) și numeroșii suporteri morenari așteptau o nouă victorie a favoriților.

 

Început de senzație

Gazdele au început meciul în stil de mare echipă și au deschis scorul la prima acțiune de atac, Edi Guță (1) fructificând pasa foarte bună a lui Alex Negrea. Debutul în forță al morenarilor i-a descumpănit pe vizitatori, care au primit repede și al doilea gol. Tronaru a executat perfect o lovitură de colț de pe dreapta, până la Acasandrei (6), care a punctat din șase metri, pe lângă Vâlceanu.

Amfitrionii au fost aproape de un nou gol în minutul 9. Iliescu i-a furat o minge portarului de la Domnești și a trimis spre poarta goală, fără să cadreze. S-a făcut 3-0 după o jumătate de oră de joc. Iliescu l-a angajat foarte bine pe Edi Guță, iar atacantul morenar a marcat fără probleme. Oaspeții au cedat total și au mai primit un nou gol, două minute mai târziu, Edi Guță punctând după un corner executat de Alex Negrea.

Repriza secundă avea să aducă încă două reușite în contul localnicilor. Flacăra a marcat repede și în mitanul de final al întâlnirii. Alex Negrea l-a angajat inspirat pe Iliescu (53), care l-a învins fără probleme pe Vâlceanu. Ultimul gol l-am consemnat în minutul 75, când Huțușoru a marcat cu un șut în colțul lung, după o acțiune personală.

 

Omul meciului, Edi Guță

Flacăra a reușit miercuri o partidă foarte bună și a învins fără drept de apel un adversar modest, chiar dacă provine de la Liga a III-a. Viitorul Domnești a deplasat la Moreni o echipă experimentală, formată din mulți jucători tineri, cu vârste între 18-20 de ani. Ilfovenii au oferit o replică palidă, neavând nici măcar o oportunitate de a marca pe toată durata partidei.

Cel mai bun jucător al meciului a fost Edi Guță, atacantul morenar reușind un hattrick, deși a evoluat numai 65 de minute. În afara celor șase goluri marcate, Flacăra au ratat și alte oportunități, iar scorul putea să fie cu mult mai categoric. Formația morenară așteaptă cu încredere următorul adversarul din Cupa României.

Turul III se va disputa pe 12 august, cu începere de la ora 17.30, urmând să intre în competiție și cele mai bune 31 de echipe de la Liga a III-a. Divizionară B, Chindia va juca aici începând cu Turul IV, programat pentru 26 august.

 

Alte rezultate

Viitorul Ulmeni (MM) – Unirea Jucu (CJ) 2-3

ACS Dumitra (BN) - Bucovina Rădăuți (SV) 0-2

Someșul Apahida (CJ) - Sănătatea Cluj (CJ) 0-3 (lipsă asistență medicală),

Bihorul Beiuș (BH) - CS Ineu (AR) 0-1

CSM Școlar Reșița (CS) - Ripensia Timișoara (TM) 0-5

Pandurii Cerneți (MH) - Minerul Motru (GJ) 1-5

CSU II Craiova (DJ) - ACSO Filiași (DJ) 5-0

AS Milcov (OT) - CS Atletic Bradu (AG) 4-2

Unirea Brânceni (TR) - Unirea Izvoarele (GR) 2-1 (d.p)

Voința Buftea (IF) - FC Snagov (IF) 0-9

Viitorul II Constanța (CT) - Înainte Modelu (CL) 3-0

Victoria Muntenii Buzău (IL) - Granitul Babadag (TL) 3-0 (n)

CS Păulești (PH) - FC Puiești (BZ) 2-0

ASA II Târgu Mureș (MS) - Csikszereda Miercurea Ciuc (HR) 1-0

Unirea Cristuru Secuiesc (HR) - FC Zagon (CV) 1-0

Euromania Dumbrăveni (VN) - Avântul Valea Mărului (GL) 6-4 (d.l.d)

Atletico Vaslui (VS) - Ceahlăul II Piatra Neamț (NT) 3-0 (n)

Rapid Dumești (IS) - CSM Pașcani (IS) 3-0

Șoimul Băița (HD) - Performanța Ighiu (AB) 2-1

Înfrățirea Agromec Hărman (BV) - CN Dinicu Golescu Câmpulung (AG) 3-4 (d.p).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale