Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.02.2020 00:00

Se pregătesc pentru meciurile oficiale


A A

Flacăra a remizat cu Roberto Ziduri

Flacăra a remizat cu Roberto Ziduri

❚ Unul dintre cele mai interesante meciuri de pregătire a avut loc la Moreni, pe stadionul Flacăra, acolo unde echipa pregătită de Gabriel Paraschiv, ocupanta locului 3 în Seria C3, a întâlnit pe Roberto Ziduri, formația de pe locul secund din Liga a IV-a ❚ S-a terminat 3-3, după o partidă în care morenarii au deschis scorul, dar până la finalul primei reprize s-au văzut conduși cu 3-1. ❚ Trupa lui Gabi Paraschiv a intrat de ieri într-un stagiu de pregătire centralizată, iar mâine vor evolua pe teren propriu cu echipa de ligă secundă Concordia Chiajna

 

COSMIN SAVA

 


 

Echipele dâmbovițene de Liga a III-a, FC Pucioasa și Flacăra Moreni, se pregătesc la capacitate maximă pentru startul returului, ce va avea loc la începutul lunii martie. Același lucru îl fac și formațiile de la județ, care încearcă să își intre în formă pentru partea a doua a sezonului. Unul dintre cele mai interesante meciuri de pregătire a avut loc la Moreni, pe stadionul Flacăra, acolo unde echipa pregătită de Gabriel Paraschiv, ocupanta locului 3 în Seria C3, a întâlnit pe Roberto Ziduri, formația de pe locul secund din Liga a IV-a, trupă care are șanse mari să ne reprezinte județul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Meci cu șase goluri

S-a terminat 3-3, după o partidă în care morenarii au deschis scorul, dar până la finalul primei reprize s-au văzut conduși cu 3-1. Până la urmă, Flacăra a reușit să restabilească egalitatea. Trupa lui Gabi Paraschiv a intrat de ieri într-un stagiu de pregătire centralizată, iar mâine vor evolua pe teren propriu cu echipa de ligă secundă Concordia Chiajna. Alte rezultate În această perioadă s-au mai disputat următoarele jocuri de pregătire: CSM Fieni - CS Amara 5-3, Viitorul Gura Foii - Juniorul Ciocănești 2-2, Neajlovul P.de Greci - AS Coada Izvorului 1-1, Dinamo Od.Turcului - Viitorul Burduca 1-0, St.Roșu Colacu - Viitorul Gura Foii 4- 3,Săgeata Cătunu - Juniorul Ciocănești 3-3, Speranța Zăvoiu - FC Santos București 2-1, Victoria Văcărești - Victoria Comișani 5-2, Unirea Cosoba - Voința Crețu 0-8, Comerțul Viișoara - Viitorul Straoști 1-1, Flacăra Șuța Seacă - Viitorul Burduca 2-2, Viitorul Buc.Noi - Juniorul Ciocănești 2-4, Voința V.Voievozilor - Vânătorul Rățoaia 6-7, Voința Ionești - Vulturii Petrești 8-2, Săgeata Cătunu - Viitorul Gura Foii 1-0, Urban Titu U18 - Săgeata G.Ocniței 6-1, Young Topoloveni - Urban Titu U18 2-3 sau Săgeata Cătunu - Viitorul Gura Foii 1-0.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Proiectul FC România a ajuns la final
Sunteți datori să câștigați barajul cu Mioveni
Roberto Ziduri, o premieră pentru un baraj de Liga a 3-a
Victorie la final de play-out
Săndoi, mulțumit de evoluția Chindiei
Ziduri rămâne în cursa pentru promovare
La revedere, om bun! Ți-ai urmat îngerul, pe Bogdan Liță!
Dragoș Pătru vorbește despre pasiunea lui
La Chindia nu-și asumă nimeni retrogradarea
Suporterii Chindiei merită aprecieri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Hiroshima de la Beirut (I)

Marți, 5 august, anul 2020, frumoasa capitală a țării de sub cedri și a vechilor fenicieni, Beirut, a fost devastată – și așa cum era deja răvășită de un război armaghedonic – de o explozie apocaliptică.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale