Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.04.2018 01:19

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Fir-ar să fie de protocoale secrete!

Fir-ar să fie  de protocoale secrete!

GEORGE COANDĂ


În sfârșit, protocoalele secrete încheiate și parafate, și puse în execuție, de SRI și parchete, desecretizate acum, au îngrozit națiunea. Puse la cale în vremea regimului de tristă amintire păstorit de Traian Băsescu – un politician versatil în funcție de propriile sale interese – aceste protocoale ne arată, prin comparație, că celebra și diabolica Securitate, pe lângă tandemul SRI – Ministerul Public joacă la pitici! Sub perdeaua de fum a combaterii corupției, acoperindu-se cu „respectarea legii”, SRI, în mod deosebit, și ilegal, strivind sub cizma ei demnitatea umană, s-a avântat la suspectarea și urmărirea întregii națiuni. Oare i-o fi crăpând obrazul de rușine ambasadorului George Maior, fostul șef al SRI, altminteri un intelectual cu pretenții? Se pare că nu. Că nu are în codul său educațional capacitatea de a se privi cu sinceritate în oglindă. De femeia komisar Laura Codruța Kovesi, procuror general al republicii la momentul încheierii acestor malefice protocoale de colaborare, nu mai vorbesc. N-a auzit vreodată cum devine chestia cu obrazul care roșește de rușine. Nu știu de ce și-o fi garnisit biroul cu icoane! Iar despre Traian Băsescu rămâne cum am vorbit. Când îl văd autovictimizându-se și acuzând pe alții că duc țara în prăpastie, îmi vine să sparg televizorul și să-i pun degetul în obraz. Nu mai există nicio îndoială că marinarul, cocoțat în fotoliul de la Cotroceni, a fost capo di tutti capi. Zece ani am trăit într-o dictatură care arestase, cu ajutorul SRI și al parchetelor, democrația. Din păcate, moștenirea băsesciană a continuat până la acest moment al desecretizării protocoalelor nenorocite. Și gata scandalul. Aș zice, cutremurător. Sau ar trebui să fie. Pentru că, indiferent ce comentarii se fac pe televiziune și prin presa scrisă, condamnări vehemente unele, se pare că, în „clasa politică”, indiferența este suverană. Și știți de ce? Corbii la corbi nu-și scot ochii. Of, fir-ar să fie de protocoale secrete!



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale