Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.08.2016 00:09

Amânare la Recursul FRF, amânare și la AJF Dâmbovița


A A

Finta - Bucșani, un caz de poveste

Finta - Bucșani, un caz de poveste
Stego Constantin e pe punctul de a ceda, luând în calcul tot mai serios retragerea din competiție a echipei din Finta

❚ Ieri s-a stabilit un nou termen în dosar (le-am pierdut numărul), pentru 8 septembrie, însă nici atunci nu există certitudinea că vom avea o pronunțare. „Ni s-au solicitat anumite documente, pe care ar fi trebuit să le elibereze AJF Dâmbovița”, a explicat Marius Zidăroiu motivul noii amânări ❚ Seria interminabilă de amânări dictată de Comisia de Recurs a FRF l-a umplut de nervi pe Stego de la Finta, care e pe punctul să cedeze și să scoată echipa din orice competiție județeană. „În proporție de 95% ne vom retrage” ❚ Cum va fi dacă Recursul nu se va pronunța nici pe 8 septembrie și când se vor mai juca atâtea restanțe? Sunt întrebările care au stricat liniștea conducătorilor de la AJF Dâmbovița, numai că și-au cam făcut-o însă cu mâna lor

COSTIN MIHAI


 

Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal se joacă efectiv cu asociația condusă de Tudor Emil, prelungind la nesfârșit litigiul dintre Gaz Metan Finta și Unirea Bucșani. Ieri s-a stabilit un nou termen (le-am pierdut numărul), pentru 8 septembrie, însă nici atunci nu există certitudinea că vom avea o pronunțare în dosar.

„Ni s-au solicitat anumite documente, pe care ar fi trebuit să le elibereze AJF Dâmbovița. Președintele Tudor Emil ne-a transmis să ne prezentăm luni, pentru a ne pune în posesia actelor solicitate, doar că s-a închis în birou. Apoi nu a mai fost de găsit, lucru pe care l-am explicat comisiei. Până și cei de la Recurs au transmis că AJF Dâmbovița e Triunghiul Bermudelor, de unde dispar tot felul de documente. Cum naiba se face că doar cele solicitate de Bucșani?.. Cât despre CIS, Unirea Bucșani nu are așa ceva, după cum ni s-a confirmat de la DJST Dâmbovița. Dacă tot am ajuns până aici, mergem până la capăt. La cum văd că stau lucrurile, nu cred că va apărea o decizie până pe 25 septembrie”, a estimat antrenorul de la Bucșani, Marius Zidăroiu.

Dacă previziunea sa va fi corectă, până atunci se vor juca nu mai puțin de opt etape la Liga a IV-a. „Zidă” a ajuns la Federație cu piciorul în cârje, după ce a suferit o accidentare la minifotbal.

Program infernal la Liga a IV-a pentru echipa care va câștiga litigiul

„O nouă amânare e deja prea mult. O să-i convoc pe băieți să luăm o decizie, însă vă spun că în proporție de 95% ne vom retrage. Să joace cu echipa a doua în Promoție. Am fost sunat să iau niște jucători, însă nu vreau să-i mai încurc. Vă dați seama câte restanțe ar trebui să jucăm noi și toate în cursul săptămânii? Sâmbăta o mai descurcam cu serviciul unora dintre jucători, acum va fi foarte greu. A greșit Comisia, că nu a cerut direct documentele respective Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița”, a comentat și președintele Gazului de Finta, Stego Constantin.

Iată ce declarase acesta pentru ziarul nostru de ieri. „Dacă iar se va da amânare, în cinci minute o să trimit cererea de retragere din campionat a echipei Gaz Metan Finta”. Și s-a dat amânare! Vă dați seama în ce condiții va juca la Liga a IV-a câștigătoarea acestui litigiu? Probabil că până la finalul turului o va ține numai în ritmul sâmbătă-marți, asta când nu sunt etape intermediare. O bătaie de joc, care ar putea continua sub o altă formă. Ca Finta să înceapă totuși la Liga a IV-a, dacă Recursul va veni cu o amânare și pe 8 august. Oricare dintre echipele implicate în litigiu va porni cu un mare dezavantaj față de celelalte competitoare. Dacă Finta va înainta totuși cerere de retragere, însă va câștiga speța cu Bucșani, s-ar pregăti invitația la Liga a IV-a a ultimei retrogradate, Unirea Cobia. E tare și asta! Echipa care va câștiga în acest dosar va promova în Liga a IV-a, însă până la noul termen, 8 septembrie, se vor consuma deja patru etape. Aproape sigur, AJF Dâmbovița va amâna și meciul din runda a patra Petrești – Finta/Bucșani, așa cum a procedat în primele trei etape. Ce va face însă dacă Recursul nu se va pronunța nici pe 8 septembrie și când se vor mai juca atâtea restanțe? Sunt întrebările care au stricat liniștea conducătorilor de la AJF Dâmbovița, numai că și-au cam făcut-o însă cu mâna lor. Ne menținem impresia că aceste amânări dinspre Recursul federal nu vin întâmplător, iar semnalul ar trebui perceput inclusiv de Tudor Emil.

„La începutul anului, când echipele s-au înscris și au vizat carnetele pe anii 2015 și 2016, de ce nu ați verificat dacă au CIS? Nu mai dați vina pe Anghelinu, că vă omoară Dumnezeu. Câte echipe s-au înscris în campionat fără știrea lui? Mai corect, fără să treacă pe la secretariat? Catană, eu te știam altfel”, a comentat pe site-ul ziarului fostul președinte al Comisiei Județene de Arbitri, Ion Coman.

P.S. Cineva a venit cu o propunere spumoasă. Ca Finta și Bucșani să dispute un meci pe teren neutru, cu jucătorii pe care îi au legitimați la acest moment. Câștigătoarea să meargă la Liga a IV-a, iar învinsa la Liga a V-a.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale