Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.02.2023 00:15

La Dobra, a fost aprobată...


A A

Finanțarea pentru trei proiecte prin PNRR

Finanțarea pentru trei proiecte prin PNRR

Vești importante pentru comuna Dobra! Administrația publică locală mai bifează o reușită în acest început de an. Primarul Daniel Nica a anunțat că recent a fost aprobat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) proiectul în cadrul căruia vor fi modernizate trei obiective importante din localitate. Este vorba despre  reabilitarea moderată a Primăriei  și a căminelor culturale din satele Dobra și Mărcești!

„Încă un proiect important pentru comuna noastră a fost aprobat prin PNRR!”

Este vorba despre reabilitarea moderată a Primăriei și a căminelor culturale din Dobra și Mărcești!  Astfel, la clădirile menționate mai sus se vor monta panouri fotovoltaice, sistem de încălzire modern, se vor înlocui elemente de tâmplărie, se vor izola plăcile de la acoperiș și se vor placa pereții ( acolo unde este cazul). Valoarea proiectului este de 1.484.549,37 lei, din fonduri europene. Pentru început a fost aprobată finanțarea, dar contractul nu a fost încă semnat. Facem parte din lista celor aprobate”, a fost anunțul primarului comunei Dobra, Daniel Nica.

De asemenea, în perioada următoare, la Dobra vor fi  finalizate proiectele aflate în derulare, cum ar fi „Asigurarea scurgerii apelor în satul Dobra și satul Mărcești”, care vor fi finalizate anul acesta, proiect derulat prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Totodată, prin PJDL  mai este de finalizat un teren multi-sport în satul Dobra și este în curs de execuție cu un al doilea teren multi-sport în satul Mărcești. Acestea au fost amenajate în curțile școlilor, pentru a deservi atât elevii cât și ceilalți din localitate .

„Am realizat așa cum am promis două locuri de joacă pentru copii,  la standarde europene în ambele sate și în funcție de buget mai venim cu modernizarea acestor spații pe care le  găzduiesc. Am realizat reparația drumurilor comunale  și intenționăm montarea de limitatoare de viteză pentru a evita eventualele pericole”, a mai transmis primarul comunei Dobra, Daniel Nica.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dâmbovița, în Programul Național pentru perdele forestiere
Investiții de amploare pentru infrastructura sportivă
Acțiune amplă de împădurire în zona Moreni
„Noi am schimbat niște legi prin România”
Pădurile din Dâmbovița, 45,55% în proprietatea publică a statului
„Administrația locală trebuie să se implice în atragerea investitorilor în această zonă”
Pensionarii nu renunță la lupta pentru majorarea pensiilor
Sindicatele cer să revină la ședințele CA din cadrul ROMARM
Promovarea campaniei naționale de împăduriri 2022 – 2026, finanțate prin PNRR!
Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economicPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Va fi România la masa marii producții de baterii? (III)

Potrivit Institutului Geologic Român, țara noastră are zăcăminte de resurse aflate pe lista recent actualizată a materiilor prime strategice, esențiale pentru lanțul valoric al bateriilor. De pildă, Europa are un necesar de 7% litiu pentru producția de baterii litiu-ion dar produce doar 3%, deci este necesară dublarea producției. Ștefan Marincea, fost director al Institutului Geologic Român spune că țara noastră... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale