Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.03.2023 00:17

Vor beneficia de sisteme moderne de iluminat public


A A

Finanțare pentru 64 de strzi și 55 de parcri din Trgoviște

Finanțare pentru 64 de strzi și 55 de parcri din Trgoviște

Înc o veste bun pentru târgovișteni! Primria Târgoviște a obținut nou finanțare nerambursabil pentru 64 de strzi și 55 de parcri din municipiul Târgoviște care vor beneficia de un sistem nou și modern de iluminat public! Valoarea investiției este de 5.000.000 lei și vizeaz  în principal scderea consumului anual de energie primar în iluminat public cu aproximativ 60%.

Lungimea rețelei modernizate în cadrul proiectului este de 55685 m și se propune instalarea unui numr de 1805 aparate de iluminat cu LED,  integrate într-un sistem de telegestiune beneficiind de comunicație wireless la nivel de aparat de iluminat.

Primarul Daniel Cristian Stan a transmis c suma necesar a fost obținut în cadrul axei ”Iluminat Public – Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public”, finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, Primria Târgoviște accesând banii într-un timp record, în contextul în care sumele alocate la nivel național au fost epuizate în numai 7 minute!

Edilul șef a transmis  c Primria Târgoviște a mai implementat un proiect pentru eficientizarea iluminatului public, tot pe fonduri europene. „Discutm despre cel de-al doilea proiect major de modernizare a iluminatului public din ultimii 2 ani, dup ce Primria Trgoviște a implementat investiția cu titlul „EFICIENTIZAREA ENERGETIC A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE”, proiect european cu o valoare de peste 20.000.000 lei”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI
Modernizarea transportului public local, pe ultima sut de metri
Deschiderea BABEL, cu o premier de succes
Parada Babel FAST 2023!
Concluzii dup trei zile ale Festivalului Babel
Muzeul Scriitorilor Dmbovițeni a fost redeschis
Rsucire iohannist cu... sticl spart
Und verde pentru construcția rețelei de gaze naturale
Uniunea Sanitas Dmbovița, alturi de colegii de la nivel național
Activitate dedicat Zilei Internaționale a CopiluluiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Judeul Dmbovița – de la trecutul istoric la perspective n secolul XXI

Unii istorici, dar i ali oameni de cultur, privesc judeul Dâmbovia nu numai ca pe unul voievodal, ci i ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român i al existenei unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgovite, care au druit vieii culturale i politice nume cu valoare de cariatide la templul eternitii româneti.

i acest jude... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale