Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.11.2023 00:17

Conducerea Primăriei Târgoviște a marcat...


A A

Finalizarea lucrărilor de reabilitare de pe bulevardul Libertății

Finalizarea lucrărilor de reabilitare de pe bulevardul Libertății

*Proiectul, în valoare totală de 40 de milioane de lei, a avut ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere din municipiu

 

Conducerea Primăriei Târgoviște a susținut ieri o conferință de presă pe bulevardul Libertății, marcând finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare desfășurate în cadrul a două proiecte majore finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Proiectul, în valoare totală de 40 de milioane de lei, a avut ca scop îmbunătățirea infrastructurii rutiere din municipiu.

La conferința de presă, primarul Daniel Cristian Stan a declarat: „Ne aflăm pe bulevardul Libertății din municipiul Târgoviște, unde au fost încheiate lucrările de reabilitare și modernizare în cadrul a două proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny». Valoarea acestor proiecte se ridică la 40 de milioane de lei. În urmă cu doar câteva luni, în septembrie, am anunțat începerea acestor lucrări, iar astăzi putem discuta despre finalizarea cu succes a acestui proiect”.

Edilul șef a subliniat importanța acestor lucrări pentru comunitatea locală și a oferit detalii despre proiectele în desfășurare: în prezent, se desfășoară lucrări pe străzile Maior Brezișeanu, Ana Ipătescu și Mihai Eminescu. În funcție de condițiile meteo, lucrările vor continua și pe aceste străzi. De asemenea, se mai lucrează în cartierul Prepeleac, iar pe Calea București se pun indicatoarele rutiere.

Primarul Daniel Cristian Stan a subliniat eforturile susținute ale administrației locale pentru modernizarea infrastructurii rutiere și a oferit asigurări privind stadiul proiectului: „Avem un program foarte dens de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere. Ne apropiem de finalul acestui proiect foarte important. Se poate observa foarte ușor cum arată multe străzi care au fost reabilitate în municipiul Târgoviște. La primăvară, probabil vom mai avea câteva lucrări de finalizat, dar, per-total, toate cele 17 străzi care au făcut parte din investiția accesată pe Anghel Saligny, sunt în acest moment aproape de finalizare”.

La conferință au mai participat și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

La 105 ani de la Marea Unire (I)
Modernizare energetică la Târgoviște
Târgoviștea strălucește din nou în luminițele sărbătorilor de iarnă
Drumul județean DJ 712 A Runcu - Râu Alb, aproape gata
Sărbătorile de iarnă, cu forțele de ordine în stradă
O Românie mândră
Ziua Națională a României la Târgoviște
„Donează sânge, salvează o viață!”
Județul Dâmbovița, reprezentat la Comitetului European al Regiunilor
Medicul pneumolog Ion Barbilian s-a retras din activitate, după 53 de ani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale