Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.10.2021 00:11

Munteanu Sport Club Târgoviște


A A

Figură frumoasă la Naționalele de Karate Shito Ryu Tradițional

Figură frumoasă  la Naționalele de Karate Shito Ryu Tradițional

* Sportivii de la MSC Târgoviște au reușit să obțină 13 medalii, dintre care cinci de aur, șase de argint și două de bronz

 

Sala de Sport din Dragomirești a găzduit Campionatul Național de Karate Shito Ryu Tradițional, pentru copii, minicadeți, cadeți, juniori, U21, seniori și veterani.  S-a concurat la următoarele categorii de vârstă: Copii I (sub 8 ani); Copii II (8-9 ani); Copii III (10-11 ani); Minicadeți (12-13 ani); Cadeți (14-15 ani); Juniori (16-17 ani), U21 (18-20 ani), Seniori (Kata +16 ani; Kumite + 18 ani), Veterani (+35 ani). Competiția s-a desfășurat pe 2 probe, Kata (Shito Ryu și Kobudo) si Kumite (Joc Tehnic, Shobu Ippon si WKF), la individual si echipe (Kata), feminin si masculin, și s-a ținut pe trei suprafețe de luptă (Tatami).

Două medalii de bronz 

La Campionatul Național de Karate Shito Ryu au participat peste 200 de sportivi, de la 17 structuri sportive. Județul nostru a fost reprezentat de Munteanu Sport Club, la care sunt legitimați sportivi din Târgoviște și Buzău. La finalul competiției, clubul dâmbovițean s-a clasat pe locul 8, după ce a reușit să obțină 13 medalii. Dintre cele 13 medalii obținute, două au fost de bronz, după cum urmează. Cosmina Ioana Dumitrașcu a terminat pe ultima treaptă a podiumului în competiția pentru Minicadeți, la proba Kata, iar Alice Maria Rădan s-a clasat pe locul 3 la categoria Copii III 30 de kilograme, la proba Kumite Shobu Ippon.

Șase medalii de argint 

Sportivii de la Munteanu Sport Club au reușit să obțină șase medalii de argint la această competiție. La categoria Minicadeți, Eduard Andrei Păun a terminat pe locul secund în proba Kata Kobudo, iar Alexandru Mihai Claudiu Vede a terminat al doilea în proba Kumite Shobu Ippon, la categoria Minicadeți +55 de kilograme. Andra Elena Ungureanu a pus mâna pe medalia de argint la categoria de 35 kilograme, în proba de Kumite Joc Tehnic, Alice Maria Rădan la Kumite WKF la categoria Copii III 30 de kilograme, iar Mihai Alexandru Stan în proba de Kumite Shobu Ippon la categoria Cadeți +70 de kilograme. S-a obținut o medalie de argint și la veterani, prin Adrian Badea, la proba Kara Kobudo.

Cinci medalii de aur 

Cele mai importante rezultate la această competiție au fost obținute de Luca Ștefan Cercel la categoria Copii 2 30 de kilograme, în proba Kumite Joc Tehnic; Ana Maria Hura Tudor la categoria Cadeți 50 de kilograme, în proba Kumite WKF și la categoria 55 de kilograme, în proba Kumite Shobu Ippon; Mihai Alexandru Stan la categoria Cadeți 70 de kilograme, în proba Kumite WKF și Alexandru Mihai Claudiu Vede (foto), la categoria Minicadeți +55 de kilograme, în proba Kumite WKF.

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Normalitate în fotbalul dâmbovițean
Chindia joacă mâine cu Sepsi
Corbu, dezamăgit după jocul cu Rapid
Eduard Vintilescu și Angelo Arghira, medaliați la Naționalele de Juniori
Experiență interesantă
Dulca și Popa, în echipa etapei la Liga 1
Se joacă tare pentru promovare
Selecționata Dâmbovița a pierdut în Prahova
Ecourile unui arbitraj scandalos
Dulca a criticat dur arbitrajul
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale