Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.08.2022 00:17

Derulat de Consiliul Județean Dâmbovița


A A

Festivalul "Peștera- Padina", la o nouă ediție

Festivalul

V.A.


 

Pentru iubitorii de muzică și de munte, Consiliul Județean Dâmbovița a organizat în acest sfârșit de săptămână Festivalul „Peștera - Padina”, eveniment desfășurat anual în panorama mirifică a Munților Bucegi, zona „Telecabina Peștera”. 

Și în acest an, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, alături de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu, administratorul public al județului, Cristian Avanu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, și parlamentarii Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu s-au alăturat sutelor de turiști prezenți la festival.

Astfel, în prima zi a festivalului, în cadrul spectacolului folcloric susținut de Orchestra Populară Chindia, sub bagheta dirijorului Ionuț Dumitrescu, publicul s-a putut bucura de prestația unor artiști de seamă: Ileana Pavelescu, Florentina Mîinea, Loredana Dobrescu, Yuriy Tsiple, Nineta Popa, Ionuț Dolănescu, Nicu Paleru și Simona Dinescu.

În a doua zi a festivalului, în zona Telecabina Peștera au răsunat ritmuri de rock, în cadrul unui concert ai cărui protagoniști au fost artiștii apreciatelor formații Holograf și Direcția 5.

Astăzi, 14 august, ziua închiderii festivalului, DJ Yaang de la Kiss FM vor bucura publicul prezent cu muzică variată.

Prin acest eveniment, Consiliul Județean Dâmbovița urmărește să promoveze potențialul turistic al Masivului Bucegi, să organizeze spectacole și momente culturale inedite, dar și să susțină educația participanților în materie de protejare a mediului înconjurător și practicare a mișcării în aer liber.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a declarat: „Mă bucur că, și în acest an, Consiliul Județean Dâmbovița, alături de Centrul Județean de Cultură, a atras turiști din toate colțurile țării la Festivalul „Peștera - Padina”, un eveniment care își propune, pe lângă actul cultural în sine, să promoveze Munții Bucegi și turismul la mare altitudine. În această zonă a județului Dâmbovița sunt peisaje fascinante și, cu această ocazie, îi invit pe turiștii români și străini să le descopere. În ceea ce mă privește, voi susține și de acum înainte toate proiectele menite să promoveze zona montană a județului, cu care ne mândrim atât de mult”.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Moscova încă nu crede în lacrimi
"Sfinxul și Babele din Bucegi aparțin județului Dâmbovița!"
Pompierii au înfruntat un incendiu forestier
„Nu vom ieși în stradă, vrem doar să se respecte legea”
Un bărbat de 34 de ani, reținut de polițiști
Lucrări avansate la stadionul „Eugen Popescu”
Planeta Pământ, în fața focului nuclear
"Pe banii MAI se încearcă repararea acoperișului Poliției Municipale"
Reabilitare de amploare la Târgoviște!
Sfidătoarea nesimțire


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale