Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2022 00:13

n Dmbovia, descoperire a polițiștilor de la imigrri,


A A

Femeie din Sri Lanka, depistat cu edere ilegal

Femeie din Sri Lanka, depistat cu edere ilegal
foto arhiv

*Polițiștii de imigrri din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat o femeie din Sri Lanka, care nu a prsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de ședere. Aceasta a fost sancționat contravențional cu amend și obligat, prin decizie de returnare, s prseasc țara în termen de 15 zile

 

Poliitii din cadrul Biroului pentru Imigrri al Judeului Dâmbovia, au desfurat, la data de 19 noiembrie a.c., o aciune pe linia combaterii ederii ilegale a strinilor, pe raza de competen. În cadrul activitților întreprinse, poliitii au depistat pe raza judeului Dâmbovia, o femeie de 57 de ani, din Sri Lanka, care nu mai îndeplinea condiiile ederii pe teritoriul României.

În urma verificrilor efectuate, s-a stabilit faptul c persoana în cauz a intrat legal în România, în baza unei vize de scurt sedere în scop de vizit, îns la expirarea dreptului de edere nu a prsit teritoriul rii noastre. Ca urmare a celor constatate, poliitii de imigrri au emis pe numele acesteia decizie de returnare, cu termen de plecare voluntar de 15 zile.

De asemenea, femeia a fost sancionat contravenional cu amenda în valoare de 600 lei,  în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002 privind regimul strinilor în România, cu modificrile și completrile ulterioare.

Inspectoratul General pentru Imigrri, prin structurile sale teritoriale,  continu activitțile de prevenire și combaterea ederii ilegale a strinilor prin organizarea de acțiuni cu forțe proprii sau în cooperare cu instituțiile cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și liniște public în rândul comunitții noastre, solicitând cetenilor strini s acorde interes reglementrii dreptului de edere în România.

 

Biroul pentru Imigrri al Judeului Dâmbovia

 Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

285 de nașteri și 516 decese
Dou locuințe amenajate de DGASPC Dmbovița
„Primvara albastr” - o ediie care a stat sub semnul excelenei
Situația grevei profesorilor din Dmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dmbovița
11 ani de la trecerea n neființ a fondatorului companiei REGATA
Procese cștigate pe band rulant de angajați!
Un singur focar activ de pest porcin african
Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dmbovițean
Numeroase proiecte n obiectiv pentru Primria RuncuPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O grev care anun marea furtun romneasc

GEORGE COAND


Greva cadrelor didactice, cu toate controversele pe care le-a stârnit, a artat guvernrii c coala este acel factor fundamental fr de care o naiune nu poate funciona, nu este viabil. Iar domnului preedinte al republicii, Klaus Werner Iohannis – s reamintim c, la baz, este profesor – i-a btut obrazul punându-i în fa un adevr dur: România educat –... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale