Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.04.2014 08:09

Nu ratați mâine un meci care pe care!


A A

FCM Târgoviște - Urban Titu se joacă vineri, la Șotânga

FCM Târgoviște - Urban Titu se joacă vineri, la Șotânga

❚ După ce contestația depusă de Conpet Ploiești, pentru meciul cu FC Păpăuți (0-0), a fost soluționată favorabil, echipa prahoveană a devenit liderul clasamentului play-out din Seria a 6-a a Ligii a III-a, iar FCM Târgoviște a coborât pe locul 2 ❚ Dacă tot vorbim de schimbări de ultimă oră, să spunem că au apărut modificări importante și în programul meciurilor din play-off și play-out. Spre exemplu, Chindia va debuta mâine acasă, cu FC Zagon, va juca apoi la CSM Câmpina, va urma un meci la Târgoviște cu Atletic Bradu, o deplasare la SCM Pitești și, în ultima etapă a turului, un nou meci pe teren propriu cu Fortuna Câmpina

 

COSTIN MIHAI


 

După ce contestația depusă de Conpet Ploiești, pentru meciul cu FC Păpăuți (0-0), a fost soluționată favorabil, echipa prahoveană a devenit liderul clasamentului play-out din Seria a 6-a a Ligii a III-a, iar FCM Târgoviște a coborât pe locul 2.

 

În aceste condiții, echipa antrenată de Haralambie Becheanu nu va mai liber în etapa de mâine și va juca acasă, cu Urban Titu, într-un meci ce merită văzut. Toți ochii sunt îndreptați însă în acest moment către CSM Câmpina, echipă care se va retrage aproape sigur din campionat, urmând ca astăzi să ia o decizie finală.

 

În cazul unui abandon al grupării prahovene, ar fi a doua echipă din serie care abandonează competiția, după Civitas Făgăraș, astfel că nu ar mai retrograda direct nici o echipă. Ar mai fi doar una cu semnul întrebării, cea care va termina pe locul 5 în clasamentul play-out, ocupat în acest moment de Urban Titu.

 

Chindia - Fortuna se joacă abia în etapa a 5-a

Dacă tot vorbim de schimbări de ultimă oră, să spunem că au apărut modificări importante și în programul meciurilor din play-off și play-out, după cum ne-a informat delegatul celor de la FCM Târgoviște, Severin Anghelinu.

 

Dacă în prima etapă se va juca după țintarul inițial, adică locurile 1-6, 2-5 și 3-4, lucrurile se schimbă radical din etapa a doua. Spre exemplu, Chindia va debuta mâine acasă, cu FC Zagon, va juca apoi la CSM Câmpina, va urma un meci la Târgoviște cu Atletic Bradu, o deplasare la SCM Pitești și, în ultima etapă a turului, un nou meci pe teren propriu cu Fortuna Câmpina. După care vor urma partidele din retur. Vor fi și două etape intermediare, pe 6 și 27 mai.

 

Clasament play-out

1. Conpet 10 5 4 1 16-6 19

2. FCM Tgv 10 5 3 2 15-10 18

3. Reghin 10 4 4 2 8-10 16

4. Păpăuți 10 4 2 4 16-17 14

5. Urban Titu 10 4 1 5 10-12 13

6. Făgăraș 10 0 2 8 5-24 2

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Suporter la 17.04.2014 21:21

Te rog frumos dl Taranus de la Lucieni, nu mai veni la meci la Chindia, mai bine te-ai duce la Sotanga din 2 motive: primul pentru ca puti a taran si al doilea la Sotanga joaca un meci intre tarani. Nu mai veni la Chindia, "Ali Baba", pentru ca provoci multa sila. Hai Chindia!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale