Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.08.2014 08:06

Au făcut-o și pe asta!


A A

FC România a ajuns în turul 2 al Cupei Angliei

FC România a ajuns în turul 2 al Cupei Angliei
FC România a avut și galerie la meciul din deplasare, cu Haverhill Rovers FC

❚ „Lupii din Hertfordshire” au trecut cu 3-0 de Haverhil Rovers FC, într-un meci pe care l-au dominat în totalitate ❚ Echipa înființată de târgovișteanul Ionuț Vintilă a captat atenția presei britanice, subiectul fiind preluat inclusiv de BBC

 

LIVIU DOBRE

 


 

FC România a reușit marți seară o performanță istorică, calificarea în turul al doilea al Cupei Angliei, competiție în care joacă în premieră, un moment mult așteptat încă de la înființarea clubului. Echipa la care manager este târgovișteanul Ionuț Vintilă s-a impus cu 3-0 în compania formației Haverhill Rovers FC, în deplasare, golurile fiind marcate de Budean, Vîlcu și Pitaru. Aceasta a fost de fapt o rejucare, după ce în meciul inițial, disputat în Cheshunt (Londra), cele două formații au remizat, scor 0-0.

„I-am controlat în totalitate”, ne-a declarat scurt Ionuț Vintilă imediat după partida care s-a disputat marți seară, la 21.45, o oră la care se dispută și meciurile din Champions League. În deplasarea de la Haverhill Rovers FC, echipă care evoluează tot la nivelul Ligii a 9-a din Anglia, FC România a fost încurajată de aproximativ 50 de suporteri, care s-au prezentat la meci „înarmați” cu fulare. „Să vină la meci de la 80 de kilometri e ceva”, a mărturisit Ionuț Vintilă, vizibil bucuros că echipa sa a avut parte și de susținere din tribune. FC România a început partida cu: Bănică - Dumbravă, Ciolcă , Vîlcu, Cornea - Ilie, Baciu, Costache, Pitaru - Budean, Bugiu. Au mai jucat: Simion și Kumanov.

„Lupii din Hertfordshire” au captat atenția presei din Anglia

Prezența „lupilor din Hertfordshire” în cea mai veche competiție fotbalistică din lume nu a fost trecută cu vederea de presa britanică, FC România ajugând să capteze și atenția BBC-ului, care a scris frumos despre echipa care poartă drapelul românesc în fotbalul englez. „,Nu este țară, ci o echipă numită după ea. Formată de românul Ion Vintilă și prietenii săi în urmă cu 8 ani, FC România, o echipă din Hertfordshire, a reușit să se ridice mult de la primul lor meci, cu Beating Chastards”, titrează BBC.

FC România este un fenomen

FC România nu mai este de mult doar o echipă care activează într-o competiție fotbalistică, devenind mai degrabă un fenomen, o formație cu o poveste interesantă, care a atras aprecierile lumii fotbalistice din țară și din Anglia. În cei opt ani de când s-a înființat, echipa formată de târgovișteanul Ionuț Vintilă a promovat șapte ligi, intrând astfel în istoria fotbalului englez. Ceea ce pune însă la loc de cinste clubul „tricolor” este faptul că are în componență doar români, devenind astfel un ambasador al țării noastre în fotbalul britanic.

John Adams, suporter de lux

Suporterii formației care își dispută meciurile pe Theobolds Lane Stadium nu sunt doar români, poate cel mai fanatic dintre aceștia fiind englezul John Adams, un om care nu lipsește de la meciurile „lupilor”. Britanicul s-a declarat îndrăgostit de echipa românilor din Anglia, care i-a intrat la suflet. „Haidi Lupii”, strigă din tribune suporterul englez, care a învățat să comunice în limba română cu jucătorii lui Vintilă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale