Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.09.2023 00:08

Cu victorii pe linie


A A

FC Potlogi merge ceas la Liga a 4-a

FC Potlogi merge ceas la Liga a 4-a

*  Echipa coordonată de Dănuț Dobrică și Daniel Gae a prestat un joc de calitate la Șuța Seacă, reflectat printr-o victorie la scor de tenis, 6-1

 

FC Potlogi a dat recital la Șuța Seacă, pe un teren unde nu se câștigă ușor puncte. Echipa coordonată de Dănuț Dobrică și Daniel Gae a prestat un joc de calitate, reflectat printr-o victorie la scor de tenis, 6-1 (marcatori Cristian Petre 5, 10, Bogdan Moraru 15, 90+3, Ovidiu Stan 44, Cătălin Huțușoru 89 / Adrian Enescu 78). Potlogi se menține pe poziția secundă și se pregătește pentru derby-ul din următoarea rundă, cu liderul Urban Titu.

A fost o etapă cu oaspeții la putere în Liga a 4-a, victorioși prin Potlogi, Răzvad, Ziduri, Braniștea și Titu. Gazdele au câștigat prin Voinești, Gura Șuții și Urziceanca. Urban Titu, FC Potlogi și Roberto Ziduri își continuă parcursul de forță, cu victorii pe linie. Gura Șuții și Voinești nu renunță la luptă și țintesc, la rându-le, poziții pe podium. Ultimele locuri sunt ocupate de Bradul Moroeni, Viitorul Ocnița, AFC Brezoaele și Bucșani, Unirea fără puncte acumulate. Străjerii urcă poziții importante, în timp ce Urziceanca, Șuța Seacă, Braniștea, Burduca, Fieni și Tătărani sunt în zona mediană a ierarhiei.

Rezultatele etapei: Flacăra Șuța Seacă – FC Potlogi 1-6, Unirea Bucșani – Străjerii Răzvad 3-4,  Viitorul Voinești – CSM Fieni 2-0, Voința Tătărani – Roberto Ziduri 2-3, Recolta Gura Șuții – ACS Burduca 2-1, AFC Brezoaele – Săgeata Braniștea 0-2, Libertatea Urziceanca – Bradul Moroeni 4-1, Viitorul Ocnița – Urban Titu 0-5. Etapa viitoare, sâmbătă, 23 septembrie, ora 11.00: Potlogi – Titu, Moroeni – Ocnița, Braniștea – Urziceanca, Burduca – Brezoaele, Ziduri – Gura Șuții, Fieni – Tătărani, Răzvad – Voinești, Șuța Seacă – Bucșani.

Burduca e lider la Juniori U19

Oaspeții au făcut legea în ultima rundă și la Juniori U19 – Liga a 4-a. Potlogi, Răzvad, Fieni, Burduca, Braniștea și Titu au bifat victorii la scor. Chiar și Ziduri a obținut un punct din deplasarea de la Tătărani. Doar Urziceanca s-a impus pe teren propriu. ACS Burduca și Străjerii Răzvad își continuă parcursul de forță, cu victorii pe linie. Burduca nu are nici măcar gol primit, în timp ce Răzvad a primit doar unul.

Săgeata Braniștea rezistă pe podium, la egalitate de puncte cu Potlogi și Titu. Ziduri și Tătăranu nu sunt nici ele departe. Unirea Bucșani, Ocnița și Șuța Seacă nu au câștigat puncte în acest sezon, în timp ce Voinești și Moroeni au câte o victorie. Gura Șuții e departe de forma din ediția trecută, iar Brezoaele, Urziceanca și Fieni ocupă poziții decente.

Rezultatele etapei: Flacăra Șuța Seacă – FC Potlogi 2-16, Unirea Bucșani – Străjerii Răzvad 0-16, Viitorul Voinești – CSM Fieni 1-5, Voința Tătărani – Roberto Ziduri 0-0, Recolta Gura Șuții – ACS Burduca 0-16, AFC Brezoaele – Săgeata Braniștea 1-12, Libertatea Urziceanca – Bradul Moroeni 6-1, Viitorul Ocnița – Urban Titu 1-7.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Iar pe final?
Flacăra merită mai mult
Pe podium la Openul României
Ilie Torcică și Cezar Voicu Sulugiu, campioni naționali la vetereni
Theodor Radu, tot mai aproape de Liga a 3-a
Meci dramatic la Giurgiu
Vă bateți joc de puncte!
Flacăra, înfrângere în ultima etapă
Surprize în optimile Cupei
Eșec la volei feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La 105 ani de la Marea Unire (I)

S-au împlinit 105 ani de la înfăptuirea unui ideal/vis/năzuință, mai precis spus în limbajul istoricilor, proces logic, adică a României Mari. Căci și la 27 martie, la Chișinău, și la 28 noiembrie, la Cernăuți, și la 1 decembrie din anul de grație pentru români, 1918, deci în trei momente cruciale întemeietoare de Țară s-a produs Unirea cea Mare – toate aceste momente fiind de fapt, acte istorice... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale