Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2021 00:06

Fără surprize în Liga a 4-a


A A

Favoritele s-au impus fără emoții

Favoritele s-au impus fără emoții

❚ Așa cum ne-am obișnuit, sau înscris foarte mult și această etapă, numărul total de goluri fiind de 49 ❚ Favoritele au câștigat fără emoții, cea mai clară victorie fiind obținută de Recolta Gura Șuții, care s-a impus cu 11-1 pe terenul celor de la Steagul Roșu Colacu ❚ Un succes răsunător a obținut și Roberto Ziduri, pe teren propriu, în fața celor de la Progresul Mătăsaru, cu scorul de 9-1 ❚ Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri au în continuare punctaj maxim, iar podiumul este completat de FC Brezoaele, cu 13 puncte

 

Sâmbăta trecută, pe opt dintre stadioanele județului nostru, s-au disputat meciurile din cadrul etapei cu numărul 5 a acestui sezon de Liga a 4-a. Din cauza faptului că sau înscris doar 17 echipe în această ediție de campionat, una dintre echipe este nevoită să stea, atunci când celelalte formații joacă, iar de această dată a fost rândul celor de la Urban Titu. Așa cum ne-am obișnuit, s-au înscris foarte multe goluri și această etapă, numărul total fiind de 49. Singurele două echipe care nu au reușit să puncteze au fost Flacăra Șuta Seacă și Unirea Bucșani.

Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri, parcurs perfect

Favoritele au câștigat fără emoții, cea mai clară victorie fiind obținută de Recolta Gura Șuții, care s-a impus cu 11-1 pe terenul celor de la Steagul Roșu Colacu. Un succes răsunător a obținut și Roberto Ziduri, pe teren propriu, în fața celor de la Progresul Mătăsaru, cu scorul de 8-1. Gloria Cornești a câștigat de o manieră clară jocul cu Unirea Bucșani, 5-0, la fel ca și CSM Fieni în fața celor de la Voința Vișina, 5-1. Viitorul Voinești s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Flacăra Șuta Seacă, FC Brezoaele a câștigat în deplasare la Viitorul Răzvad cu 3-1, iar Străjerii Târgoviște a depășit Voința Crețu cu 3-1. Cel mai echilibrat meci al rundei a fost cel dintre ACS Burduca și Unirea Ungureni, gazdele reușind să se impună cu 3-2. Străjerii Târgoviște și Roberto Ziduri au în continuare punctaj maxim, iar podiumul este completat de FC Brezoaele, cu 13 puncte. Voința Vișina rămâne singura echipă fără punct obținut până acum.

Etapa următoare

Sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 6, sunt programate următoarele meciuri: Recolta Gura Șuții - Progresul Mătăsaru, Unirea Bucșani - Roberto Ziduri, Unirea Ungureni - Gloria Cornești, Flacăra Șuța Seacă - ACS Burduca, FC Brezoaele - Viitorul Voinești, Străjerii Târgoviște - Viitorul Răzvad, Voința Vișina - Urban Titu și Steagul Roșu Colacu – CSM Fieni, iar Voința Crețu stă.

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Etapă plină în fotbalul județean
Petruța Orlea, ultimul transfer la volei
Chindia joacă mâine cu Farul
Florin Maghiran va lupta la Mondialele pe plajă
Braniștea, victorie cu Picior de Munte
CSM Târgoviște se pregătește de noul sezon
CFR Cluj rămâne pe primul loc
Pucioasa merge mai departe, e important
Dâmbovița, reprezentată bine la nivel juvenil
Sorana, calificare în optimi la Portoroz
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale