Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro31.03.2020 15:38

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Fără vești de la volei

Fără vești de la volei

COSMIN SAVA


 

Federația Română de Volei a luat decizia ca stagiunea 2019-2020 să fie încheiată din cauza pandemiei de coronavirus, iar campionele au fost stabilite în funcție de clasamentul înregistrat la finalul campionatului regulat. Puține echipe nu au fost de acord cu decizia FRV, iar printre acestea se regăsește Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, care probabil ar fi dorit să lupte până la final pentru o clasare mai bună. O inițiativă de apreciat, dar trebuie să fim conștienți că în acest moment sănătatea tuturor este pe primul loc și nimeni nu poate stabili o dată certă când s-ar fi putut relua meciurile.

 

Din păcate, reprezentanții clubului târgoviștean nu au fost la fel de vocali pe subiectul contractelor celo implicați la echipa de volei, pentru că situația este una delicată, campionatul a fost oprit, iar suporterii nu știu nimic de relațiile contractuale cu jucătoarele, despre modul în care acestea vor fi gestionate în această perioadă. Am încercat să discutăm cu directorul Cristian Savu, dar acesta nu a răspuns, o atitudine pe care nu o înțeleg, pentru că este reprezentantul unui club important din județul nostru, iar suporterii au dreptul să fie informați.

 

Dacă nu a dorit să discute cu noi, ar fi trebuit să emită un comunicat pe site-ul oficial, pentru că este un subiect de interes și avem nevoie de oameni asumați, care au argumente puternice pentru deciziile luate. Ne-am obișnuit ca anumite personaje din sportul dâmbovițean să evite dialogul cu noi, probabil uneori punem întrebări dificile, care deranjează, dar asta e meseria noastră. Uneori suntem puși în situații incomode, alteori punem noi pe alții în situații incomode, e ca un joc de șah, dar trebuie să realizăm că doar împreună putem progresa.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița
Lupta pentru promovare e echilibrată la Promoție
Salariații MTS vor salarii întregi
Ancuța Stoenescu, despre amânarea Jocurilor Olimpice
Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării
Cine ar promova acum în Liga a IV-a?
Chindia va pierde mulți jucători
"Noua Chindie - Chindia Târgoviște"
Cum gestionează cluburile criza provocată de coronavirus
Președintele Marcel Ghergu anunță măsuri dure


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale