Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2015 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Fără scăpare

Fără scăpare

COSTIN MIHAI

 


 

Oficialii echipei din Caragiale au prezentat Comisiei de Apel un document din care reiese că au achitat taxa de memoriu din contul clubului. Actul este întărit cu număr de chitanță, cu semnătura fostului secretar Severin Anghelinu și cu parafa AJF Dâmbovița.

Numai că, între timp, Anghelinu s-a prăpădit, iar o persoană de mare încredere din echipa lui Tudor Emil le-a șoptit celor de la Ungureni că rivalii de la Caragiale nu au achitat, de fapt, niciun memoriu, descurcându-se și ei cum au putut, pe ochi frumoși. Nu întâmplător nu au mai ajuns unii pe funcțiile mult visate, dar asta e altă mâncare de pește. Atât le-a trebuit celor din familia Honciu, care s-au sfătuit și cu un avocat, mergând pe firul care duce la capătul mosorului.

Cum s-a solicitat o expertiză contabilă, care durează de vreo săptămână, vă dați seama că cel mai la îndemână responsabil este regretatul Severin Anghelinu. Mă întreb oare nu cumva e implicat și Tudor Emil? Mi-e greu să cred că se poate folosi cineva de parafa AJF Dâmbovița, fie el și secretarul asociației, fără a avea acceptul președintelui!

Iar dacă expertiza contabilă dovedește că memoriul respectiv nu a fost plătit din contul clubului din Caragiale, dacă există un asemenea cont, atunci miroase a penal, cu fals în înscrisuri oficiale și altele legate. În atare condiții, dacă s-ar apuca să vorbească fostul polițist Vasile Bărbuș, conducătorul formației din Caragiale, atunci va fi deranj mare pentru Tudor Emil și pentru alții de prin AJF. Și mai periculoși sunt însă cei de la Ungureni, care au prins „miros de sânge” și adulmecă o pradă grasă. Chiar își permit să-i fluture pe sub nas lui Tudor Emil adresa cu auditul financiar, băgându-l și mai tare în sperieți.

Oricum ar da-o tovarășul președinte, tot va supăra pe cineva, acum depinde de cine se teme mai tare. Se adună problemele în dreptul său, iar dacă va continua în ritmul ăsta, e greu de crezut că-l va mai prinde vara în funcție. Și-a atras așa de mulți dușmani, încât nu mai știe din ce direcție poate veni lovitura fatală.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Adevarul la 27.01.2015 12:00

AJF,are doua stampile.Una sta permanent la Tudor iar una la secretar. Prima are scris in mijloc"AJF DAMBOVITA" iar a doua are in mijloc turnul Chindiei. Prima trebuie sa fie pe chitanta, aceasta este inregistrata.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale