Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.08.2020 00:18


A A

Fără amenzi la controalele contra COVID

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul I.P.J. Dâmbovița, alături de polițiști locali și jandarmi au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2. Au fost organizate 22 de acțiuni punctuale în care au fost verificate 145 de obiective/locații și au fost legitimate 1226 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 308 mijloace de transport, dintre care 68 mijloace de transport public. Nu au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020. Reprezentanții ISU „Basarab l“ Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au continuat misiunile privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalice ști, personalul ISU Dâmbovița efectuând și misiuni de decontaminare. Astfel, au fost desfășurate, în ultimele 24 de ore, în total 34 de misiuni în acest sens. Ieri, conform DSP Dâmbovița: persoane confirmate cu COVID-19: 2.942 (47 persoane astăzi); persoane vindecate, în total: 2.179; persoane decedate de la debutul pandemiei: 113; persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 534; persoane aflate în izolare la domiciliu: 272; persoane aflate în izolare instituționalizată: 245. Forțele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activități de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus. Numai împreună putem depăși această situație!

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 4000 de persoane vaccinate în Dâmbovița
227 intervenții ale echipajelor SMURD din cadrul ISU "Basarab I" Dâmbovița
Liderul Sanitas Dâmbovița, Claudiu Barbu, refuză vaccinul antiCOVID-19
Întreruperi de energie electrică
"Salvarea COST, doar campanie electorală?"
"Vaccinarea, singura modalitate de a scăpa de pandemie"
Sindicatele Cartel Alfa au continuat ieri protestul în fața Prefecturii Dâmbovița
Recomandările jandarmilor montani pentru turiștii care vor să meargă în Bucegi
Concedierile vor fi decise de "anvelopa salarială" stabilită la nivel central
Protest Sanitas în fața Prefecturii Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cumpănașiada

Am avut parte de becaliadă. Și mai avem încă. Am avut parte de băsesciadă. A lăsat ceva urme. Mai ales în politică. Acum avem parte de cumpănașiadă.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale