Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.11.2022 00:14

La Potlogi, în perioada 25 octombrie - 25 decembrie 2022,


A A

Facilități la plata impozitelor și taxelor locale

Facilități la plata impozitelor și taxelor locale

*Cetățenii care își achită toate obligațiile fiscale beneficiază de scutire de la plata majorărilor de întârziere și a penalităților!

 

Pentru a încuraja plata impozitelor și taxelor locale, pe final de an, autoritățile locale de la Potlogi acordă o facilitate care vine în sprijinul celor care nu și-au îndeplinit încă această obligație fiscală către bugetul local. Este vorba de scutirea de la plata majorărilor de întârziere și a penalităților la plata impozitului, scutire care se aplică numai dacă se efectuează plata integrală a impozitelor, dar și a altor obligații fiscale ce revin cetățenilor. Perioada în care se poate beneficia de această facilitate este 25 octombrie-25 decembrie 2022. 

„La momentul acesta avem la Potlogi un grad de încasare în jurul cifrei de 60% a obligațiilor fiscale, iar pentru a facilita plătirea taxelor și impozitelor am aprobat o hotărâre de consiliu local (HCL nr.  72/20.10.2022) prin care îi scutim pe contribuabilii noștri  de majorări de întârziere și penalități la plata impozitului... Nu vrem să se înțeleagă greșit, noi am emis o hotărâre de consiliu local prin care anulăm  penalitățile tocmai în scopul de a încuraja cetățeanul să-și plătească impozitele către primărie iar această scutire de penalitate a început la 25 octombrie și se termină la 25 decembrie 2022. Nu suntem în primul an în care acordăm această facilitate, cred că suntem în al optulea an. O mare parte din agenții economici de pe raza localității a efectuat deja plățile către Primăria Potlogi”, ne-a declarat ieri viceprimarul comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale