Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.09.2023 00:15

La Potlogi, un proiect de mare anvergură


A A

Extinderea sistemului de canalizare și apă în toată comuna

Extinderea sistemului de canalizare și apă în toată comuna

*„Acest proiect de apă și canalizare este prevăzut cu racorduri gratuite la proiectul  care se implementează  pe POIM” *„Vom avea racordare gratuită prin PNRR și pentru rețeaua existentă în satul Potlogi, care este în proporție de 80%”

 

Primarul comunei Potlogi, Viorel Drăghici, ne-a declarat în urmă cu puțin timp că cel mai mare proiect  care urmează să se implementeze cât de curând în localitate este  extinderea sistemului de canalizarea și apă în toată comuna, pe fiecare străduță, investiție care se realizează pe Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), mai puțin în satele Vlăsceni și Pitaru, unde canalizarea se va realiza pe Programul „Anghel Saligny”. Tot de la edil am aflat că în jurul datei de 15 septembrie 2023 va avea loc  semnarea contractelor, iar investiția o să înceapă în scurt timp.

„Vreau să vă spun că acest proiect de apă și canalizare este prevăzut cu racorduri gratuite la proiectul  care se implementează acum pe POIM iar legat de racorduri vreau să spun că prin PNRR am accesat un program care permite unui număr de 335 de familii să se racordeze gratuit, pe fonduri europene, vorbesc de cei care au sistem la momentul acesta la poartă... Deci vom avea racordare gratuită prin PNRR și pentru rețeaua existentă în satul Potlogi, care este în proporție de 80%. Vom avea canalizare și apă în absolut toată comuna în urma implementării acestor programe. Gaze sunt la Potlogi, mai avem mici extinderi care și acelea sunt aprobate și urmează execuția lor. În maxim 2 ani, toate utilitățile vor fi 100% în comuna Potlogi. În zonele unde avem toate utilitățile, pentru că avem și aceste zone în satul Potlogi, deja avem în derulare un alt program în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, în valoare de 2 milioane de lei, care constă în modernizarea drumurilor și vorbim de șanțuri betonate, trotuare și accesul în gospodării. Proiectul este la licitație, urmează să fie desemnat câștigătorul. Comuna Potlogi este în plin proces de modernizare”, a precizat primarul comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

116 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Creștere alarmantă a cazurilor de urgență și a accidentelor rutiere
Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos
Rata șomajului, în ușoară creștere: 3,07%
Infracțiuni... de weekend
Mesaj de solidaritate față de victimele violenței domestice
Activitate de educație pentru promovarea integrității
Peste 3800 de persoane și-au găsit un loc de muncă
A început campania de vaccinare la vulpi
Realocarea fondurilor pentru tichete CFR


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale