Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.08.2019 00:14

În Dâmbovița, în primul trimestru din 2019


A A

Exporturile mai mari decât importurile

Exporturile mai mari decât importurile

VIOLETA STANCIU


Potrivit ultimei raportări a Direcței Județene de Statistică Dâmbovița, în perioada 1 ianurie - 31 martie 2019, în județ, conform estimărilor INS, exporturile FOB au însumat 172.053 mii euro, iar importurile CIF au însumat 157.025 mii euro. Comparativ cu perioada 1 ianuarie - 31 martie 2018, în primul trimestru din 2019 exporturile au crescut cu 9,3%, iar importurile au crescut cu 7,8%. Excedentul balanței comerciale (FOB /CIF) a fost în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2019 de 15028 mii euro, mai mare cu 28,2% decât cel înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, în primul trimestru din 2019, ponderi importante în structura exporturilor și importurilor sunt deținute de grupele de produse: metale comune și articole din acestea (37,4% la export și 30,3% la import), mașini, aparate și echipamente electrice (39,5% la export și 27,6% la import).Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Decontarea motorinei utilizate în agricultură
"Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite"
"Modernizare, extindere si dotare Gradinita cu doua Sali de clasa program normal in sat Izvoru, comuna Visina, judetul Dâmbovița"
Activitate agricolă din belșug la Raciu
Cursuri de calificare gratuite la AJOFM
A crescut numărul salariaților și... șomajul!
ITM, verificări în domeniul textilelor
Noi locuri de muncă disponibile
Plătitori buni în comuna Voinești
"ELABORARE DOC. PENTRU AUTORIZAREA EXEC. LUCRARILOR DE CONSTRUCTII PRIVIND REABILITAREA TERMICA A BLOCULUI "A", A BLOCULUI "B" SI A BLOCULUI "C""


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate
Editorial

Talciocul politic

Sunt imun la toate cântecele de sirenă ale tuturor formațiunilor politice aflați în aceste zile, aș zice vremuri de restriște națională, într-o bătălie nenorocită pentru, așa cum este cunoscută prin clasica imagine mioritică și sintagmă oripilantă, „Ciolanul Puterii”.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale