Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.06.2019 00:17

Astăzi și mâine,


A A

Exercițiu de cutremur la Târgoviște

Exercițiu de cutremur la Târgoviște

Comunicat de presă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Basarab I” Dâmbovița va desfășura în perioada 26 - 27 iunie a.c., un exercițiu combinat (de conducere și cu forțe în teren) pentru gestionarea unei situații de urgență generată de cutremur în municipiul Târgoviște. Obiectivele acestui exercițiu sunt: consolidarea, dezvoltarea și integrarea capacităților operaționale, capabilităților și resurselor autorităților, instituțiilor și organizațiilor care compun sistemul de management județean și local al situațiilor de urgență; antrenamentul forțelor de intervenție pentru realizarea reacției așteptate la astfel de evenimente majore; evaluarea stadiului pregătirii resurselor de intervenție destinate gestionării situațiilor de urgență asociate seismului; eficientizarea fluxului informațional decizional; viabilitatea măsurilor stabilite în Planul județean de intervenție la seism; realizarea unei bune cooperări între forțele participante. Situația tactică presupune producerea unui cutremur de 7,1 grade pe scara Richter, care afectează clădiri administrative, clădiri de locuit și operatori economici din mun. Târgoviște. Cea mai afectată zonă este cartierul Aleea Trandafirilor unde sunt mai multe blocuri de locuințe care prezintă fisuri la nivelul structurii de rezistență, pereții laterali dărâmați, scări interioare impracticabile, rezultînd și victime în rîndul populației. Se impune evacuarea persoanelor afectate și constituirea taberei de sinistrați. De asemenea, în urma seismului, a fost afectat și un operator economic din mun.Târgoviște, existând pericolul producerii unei explozii. Atenționăm cetățenii aflați în zonele respective să nu intre în panică, să rămână calmi și să respecte indicațiile autorităților, fiind vorba despre un exercițiu.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICEComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicatul "Valahia" a câștigat procesul cu COST
Elevi olimpici, în tabără la Mănăstirea Peștera Ialomiței
Pesta porcină a lovit în alte patru gospodării
Tabere de tineret, la Mănăstirea Peștera Ialomiței
Numărul intervențiilor SMURD, în creștere
Sfântul Prooroc Ilie
42.000 de litri de lapte donați de Crucea Roșie Dâmbovița
Conferința Uniunii Internaționale a Femeilor, la Târgoviște
Record de grevă generală
Manifestări dedicate zilei contabilului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale