Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.04.2015 16:23

Cad bombele pe clubul lui Iugulescu


A A

EXCLUSIV! CSM Târgoviște, obligată să îi plătească 30.000 de euro lui Matic

EXCLUSIV! CSM Târgoviște, obligată să îi plătească 30.000 de euro lui Matic

Situația explozivă la CSM Târgoviște! Echipa prezidată de Ciprian Iugulescu nu se poate bucura de titlul câștigat, pentru că imediat au apărut problemele, care mai de care mai importante. Mai întâi, antrenorul Dan Fleșeriu a plecat de la Târgoviște, cu destinația Atlassib Sibiu.

Apoi, a urmat contestația depusă de Sepsi Sf. Gheorghe după decisivul din finală, prin care este contestat dreptul de joc al jucătoarei Porchia Green, iar dacă va avea câștig de cauză la forul organizator, atunci clubul din Covasna își va trece în palmares și titlul, în dauna dâmbovițenilor. Ultima lovitură pare să fie și cea mai grea.

Pe 10 aprilie, pe site-ul oficial al FIBA (Federația Internațională de Baschet), a fost publicat un document incredibil! Acesta atestă faptul că CSM Târgoviște este obligată să îi plătească baschetbalistei Ivanka Matic restanțe salariale în valoare de 30.000 de euro! Și asta nu e tot, fiindcă, suma urmează să fie majorată cu dobândă de 5% începând cu 9 septembrie 2013. 

De asemenea, clubul târgoviștean este nevoit să mai achite încă 3.250 de euro, însemnând cheltuieli de judecată. Decizia 0468/13 a fost dictată de Tribunalul Arbitral de Baschet (BAT). În această speță, Municipalul nu a mai fost apărat de avocatul turc Oktay Huduti, ca în cazul Dikeoulakos, ci de un român, mai precis de Adrian Fetcu din Iași. 

Salariul Ivankăi Matic urma să fie de 115.000 euro în sezonul al doilea (2013/14). Astfel, leafa lunară ajungea și la 13.500 de euro. În primul an, sârboaica a câștigat la CSM 105.000 euro. Sumele sunt nete!

Asta nu e tot, pentru că alte 4 jucătoare și-au depus memorii, tot din perioada în care Municipalul evolua în Euroligă și așteaptă și ele decizia BAT. 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale