Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.05.2023 00:16

La finalul acestei luni,


A A

Evenimente educaționale importante la ISJ Dâmbovița

Evenimente educaționale importante la ISJ Dâmbovița
Ileana Nicolăescu, inspector general IȘJ Dâmbovița

*Unul dintre ele este olimpiada națională la Tehnologia Informației și a Comunicațiilor, la care vor participa elevi și cadre didactice din mai multe zone ale țării *Totodată, Inspectorul școlar general, prof. Ileana Nicolaescu a declarat că tot spre sfârșitul acestei luni se va desfășura „Târgul ofertelor educaționale”

 

La sfârșitul acestei luni, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița pregătește două mari evenimente educaționale. Unul dintre ele este olimpiada națională la Tehnologia Informației și a Comunicațiilor, la care vor participa elevi și cadre didactice din mai multe zone ale țării. Probele vor avea loc pe 25 mai. Inspectorul școlar general, prof. Ileana Nicolaescu a declarat că tot spre sfârșitul acestei luni se va desfășura „Târgul ofertelor educaționale”.

Acțiunea urmărește promovarea ofertei educaționale a unităților de învățământ de nivel liceal cu scopul conștientizării de către elevi și părinți a importanței orientării profesionale corecte, în concordanță cu nevoile și aspirațiile beneficiarilor direcți ai educației. Încă nu se știe data exactă când va avea loc, dar, cel mai probabil, va fi la finalul acestei luni. „Târgul ofertelor educaționale”  este organizat fizic anul acesta, după ce, timp de trei ani, a fost derulat doar online din cauza pandemiei.

„Pregătim două evenimente extrem de importante în perioada următoare. Vom organiza «Târgul ofertelor educaționale» pentru elevii de liceu. Timp de trei ani, acesta a fost întrerupt din cauza pandemiei, astfel că s-a desfășurat doar online. Acum îl organizăm fizic și va avea loc în Foaierul Cinematografului Independența. Nu avem o dată exactă pentru el, dar acesta se va desfășura până la finalul luni mai. Avem de asemenea olimpiada națională de TIC, pe 25 mai, la Târgoviște. În cadrul olimpiadei de TIC, va veni și Comisia Centrală, așa că iată, ne așteptă o perioadă cu multe activități”, a declarat inspectorul școlar general al județului Dâmbovița, prof. Ileana Nicolaescu.

 

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”
Meditație la Duminica a 3-a din Post
Încep înscrierile pentru clasa pregătitoare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale