Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.07.2019 00:20

La Catedrala Mitropolitană,


A A

Eveniment academic la Târgoviște

Eveniment academic la Târgoviște

❚ Absolvenții promoției 2019, licență și master, ai Facultății de Teologie Ortodoxă și Științele Educației a Universității „Valahia“ din Târgoviște, au depus jurământul de credință, în cadrul unei ceremonii liturgice solemne

 

În prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Catedrala din Târgoviște, absolvenții promoției 2019, licență și master, ai Facultății de Teologie Ortodoxă șiȘtiințeleEducației a Universității „Valahia“ din Târgoviște, au depus jurământul de credință, marți, 2 iulie 2019, în cadrul unei ceremonii liturgice solemne.La eveniment, au participat profesori ai facultății, Părintele Vicar Eparhial – Ionuț Ghibanu, Părinții Consilieri de la Centrul Eparhial și membrii familiilor absolvenților.După săvârșirea slujbei de Te Deum, Înaltpreasfinția Sa a subliniat, în cuvântul său, încrederea pe care Biserica noastră străbună o învestește în fiecare absolvent, care de acum are responsabilitatea de misionar al credinței strămoșești acolo unde Dumnezeu îi va călăuzi pașii spre slujire.Societatea noastră are nevoie de propovăduitori ai milostivirii lui Dumnezeu și ai bucuriei Evangheliei Sale, care să contribuie la unitate, solidaritate și comuniune, alungând nori urii, întunericul răutății și îndemnurile spre dezbinare.

BIROUL DE PRESă AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEIComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Primele rezultate la examenul de titularizare
Studenți și profesori din China la UVT
Repartizarea elevilor de clasa a VIII-a
Promovarea la Bac, mai mare după contestații
Biserica Târgului, din inima orașului Târgoviște
64,81% promovabilitate la Evaluarea Națională
"Înot la ora de educație fizică", pentru elevi
Debutul conferințelor pastoral-misionare
Promovabilitatea la Bacalaureat, în scădere: 59,12%
Clubul discuțiilor interesante


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale