Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.09.2016 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Eu cred în noul CSM Târgoviște

Eu cred în noul CSM Târgoviște

COSTIN MIHAI


 

Încerc să gândesc și din perspectiva lui Cătălin Tănase, ținta unor atacuri de presă prelungite, de parcă el e vinovatul de toate câte s-au întâmplat la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște. A muncit nebunește să câștige un titlu național la baschet feminin U16, încă unul la nivelul echipelor satelit, să califice naționala U16 într-o finală de Campionat European B și să implementeze la CSȘ Târgoviște un management performant, iar ca drept răsplată primește lovituri de bici cu nemiluita.

Cât a fost lux în baschetul târgoviștean, opțiunea Tănase a fost poate ultima luată în calcul la CSM. Iar acum, când bugetul e cu mult redus și se pornește pe drumul greoi al reconstrucției, Cătălin a renunțat la orgolii și a acceptat să o ia de la capăt, aproape de la zero. Sunt indivizi care au făcut greșeli colosale sau golăneli ordinare la CSM Târgoviște, care au ridicat valize cu bani și care ar merita scuturați zdravăn, însă ei sunt cei mai super. Tănase nu e bun, Terzic nu e bun, Nesic nu e bun, Boriga nu e bun, Bizdrigheanu nu e bun, nici măcar Iugulescu nu mai e bun, dacă alege o altă abordare. O să vedeți că nici Prisăcaru nu va fi bun, sunt buni doar cei care au mulțumit pe cine trebuie. Îl înțeleg și îl respect pe Cătălin Tănase, care nu merită un asemenea tratament. Am demarat investigații ample și am aflat răspunsuri importante. Așa am realizat că, de fapt, pierderea unor privilegii faraonice a provocat o asemenea disperare, încât nu mai există limite. Și mai e ceva, teama de repercusiuni și riscul de a plăti. Atunci când ataci, e bine să fii antrenat să și primești. S-au comis lucruri grave, care pot avea urmări neplăcute.

P.S.: Mă repet, spre ciuda unora. Consider numirea lui Cătălin Tănase cea mai inspirată decizie luată pe zona de baschet la CSM Târgoviște, iar venirea lui Ciprian Prisăcaru ca președinte, un alt mare câștig.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Luke la 01.09.2016 10:59

Nu văd mare realizare venirea lui Prisăcaru la conducerea Csm Tgv ! De ce ? O luam cronologic
În 2008 a fost numit de către Pdl ,implicit de F Popescu la MTS ,ce merite a avut înainte de a fi numit ?
A renunțat după 2 ani ,fiindcă nu a avut nici o realizare și era total depășit ! A venit la Targoviste și în câteva zile a fost pus ,tot de Pdl tot de F Popescu ca director ,pe baza căror merite ? A găsit la Cs Targoviste o echipa bine sudata ,el a beneficiat de pe munca altora ! Când a revenit a 2 oară la Cs Targoviste ( deși spunea ca nu mai îl tentează fiindcă coboară stacheta ! ? )nu a mai realizat absolut nimic ,fiindcă a cules ca a plantat !A fost luat sub umbrela lui Boriga și făcut consilier local la kg ,ba mai mult ajunsese ( culmea 😃)viceprimar ! Acum I se oferă alta funcție cea de președinte de club ! În politică nu a realizat nimic ,dar de pe urma politicii sa realizat ! Pe contul de Facebook are f multe funcții etc ,în fond a fost un arbitras de județ ,un antrenor la copiii ,deși vb ca a fost un mare șlefuitor de talente 😁😂😉? ,pai mai Prisacare tu te lauzi cu M Balasa unde ai făcut antrenament cu el ? Doar la sala ! În rest o nulitate fără valoare ce a beneficiat în aceste vremuri tulburi și cred ca ne meritam și soarta ,dacă a ajuns viceprimar și a avut MARE TUPEU sa participe și la alegeri ca primar !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale