Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.07.2022 00:09

Spectacol la Moreni


A A

Etapă de Motocros pe Sângeriș

Etapă de Motocros pe Sângeriș

* Etapa a fost una specială, pentru că s-a ținut în anul în care clubul Flacăra Moreni sărbătorește centenarul.

 

La Moreni, pe dealul Sângeriș, a avut loc etapa cu numărul 4 din Campionatul Național de Motocros. S-a concurat la următoarele clase: 50 Juniori Mari+Mici, AMA MX1+MX2, VET 1+2, MX1, MX2, 125 JUN, FETE, 85 și 65.  Etapa a fost una specială, pentru că s-a ținut în anul în care clubul Flacăra Moreni sărbătorește centenarul. La competiția de la Moreni au participat peste 100 de sportivi, iar spectacolul a fost la cote maxime. Pentru CSM Flacăra Moreni, sportivii au reușit următoarele rezultate: Iasmina Stan - locul II la clasa MX Fete, Andrei Filip - locul III la clasa MX 1, Dacian Dăuș - locul IV la clasa MX 2. Au mai participat și Ciprian Gabriel Bica la clasa 85 cc și Raisa Maria Constantin la clasa 85 cc.

Câștigătorii etapei de la Moreni

La Juniori Mari s-a impus Paula Gavrilă(Jitsu Zărnești), iar la Juniori Mici a reușit să câștige Gabriel Ursu (Moldova). La Amatori MX 1 s-a impus Alex Baciu (Britmar Câmpina), iar la MX 2 a câștigat Robert Văcaru (CSM Flacăra Moreni). La Veterani 1 s-a impus Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), iar la Veterani 2 câștigător a fost Peter Gagyi (Master Bike Cluj). La clasa 65 CC a reușit să câștige Sami Dumitru (Top Cross TCS Otopeni), la 85 cc a câștigat Tudor Ștefănescu (Top Cross TCS Otopeni), iar la categoria Fete a câștigat Aida Cojanu (Top Cross TCS Otopeni). Competiția Juniorilor la MX 2 a fost câștigată de Zoltan Ordog (Top Cross TCS Otopeni), la MX 1 Seniori s-a impus George Căbăl (Jitsu Zărnești), iar la MX 2 câștigător a fost Robert Tompa (CSA Steaua București).

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Revin multe echipe de tradiție
FCSB, următorul obstacol pentru Chindia
Liga a 6-a, în formulă completă
Cristian Stan vrea o altă abordare managerială la Chindia
Să retractez? Niciodată!
România, pe locul 7 la Europeanul U18
Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean
Întreceri de radio orientare pentru CSM Târgoviște
Situație încordată la Chindia
S-a stabilit calendarul la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale