Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.09.2015 00:05

Alexandra Negru dorea aurul european


A A

"Este o medalie de bronz, dar nu mă bucură foarte mult"


Alexandra Negru ar fi vrut aurul la Campionatul European de Box din Ungaria, unde a pierdut în semifinale

❚ Chiar dacă s-a întors cu o medalie de la Campionatul European de Box pentru junioare și tineret din Ungaria, în cadrul categoriei 70 kg, pugilista de la CSM Târgoviște nu este mulțumită de evoluția ei din semifinala cu turcoaica Sadiye Kelesh ❚ „Tatăl meu a fost pugilist. Am vrut să-i îndeplinesc dorința și m-am apucat și eu de box. Mi-a plăcut acest sport”, ne-a povestit pugilista de la CSM Târgoviște

LIVIU DOBRE


Alexandra Negru a fost singura pugilistă din lotul național al României deplasat la Campionatul European de Box pentru junioare și tineret din Ungaria care a obținut o medalie. Bronzul câștigat la categoria 70 kg nu o mulțumește însă pe sportiva pregătită de Nicu Tamaș la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște, care și-a dorit să intre în posesia medaliei de aur.

„Este o medalie de bronz, dar nu mă bucură foarte tare, pentru că puteam mai mult, sunt cam dezamăgită de mine. Speram să obțin medalia de aur. Nu am avut nici antrenamentele necesare și am avut și probleme cu o mână, pe care am avut-o ruptă”, ne-a mărturisit Alexandra Negru.

Târgovișteanca a boxat direct în semifinalele categoriei, unde a întâlnit-o pe turcoaica Sadiye Kelesh, în fața căreia a pierdut la puncte, cu 2-1.

Pe urmele tatălui

Alexandra a fost atrasă de sporturile de contact încă de mică. Mai întâi a făcut un an și jumătate de K1, după care s-a apucat de box, pasiune pe care a moștenit-o de la tatăl său.

„Tatăl meu a fost pugilist. Am vrut să-i îndeplinesc dorința și m-am apucat și eu de box. Mi-a plăcut acest sport”, ne-a povestit pugilista de la CSM Târgoviște.

Pentru târgovișteancă urmează Campionatele Naționale de la Câmpulung, din această lună, de unde speră să se întoarcă cu o medalie.

„Consider că am avut un parcurs bun până acum, sunt sigură că o să ajung mult mai departe dacă depun efort. La Campionatele Naționale vreau să obțin o medalie de aur”, a mai declarat Alexandra.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale