Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.09.2019 00:16

Ieri, declarații tăioase la PSD Dâmbovița


A A

"Este greu să votezi moțiunea de cenzură, dar este mai ușor să strângi semnături"


❚ „Îmi este greu să înțeleg cum Victor Ponta poate să stea la aceeași masă cu Ludovic Orban, Dan Barna sau Eugen Tomac pentru a dărâma un guvern al românilor… Sunt oameni cu viziuni diferite, oameni de stânga și de dreapta, oameni care nu au niciun program politic pentru țara asta”, a declarat deputatul PSD Corneliu Ștefan, care consideră că moțiunea nu are șanse să treacă în Parlament

 

VIOLETA STANCIU


Cele cinci partide din Parlamentul României care formează, în momentul de față, Opoziția se pregătește asiduu să dărâme Guvernul Dăncilă, prin promovarea unei moțiuni de cenzură. Aceasta urmează să fie depusă cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, urmând să intre în dezbatere publică și apoi votată. Deputatul PSD de Dâmbovița Corneliu Ștefan este ferm convins că nici de data aceasta moțiunea de cenzură nu va avea sorți de izbândă. Însă marea nedumerire și nemulțumire a deputatului dâmbovițean este implicarea lui Victor Ponta, fostul președinte al PSD, în acest demers alături de reprezentanții partidelor de dreapta, precum Ludovic Orban, Dan Barna sau Eugen Tomac. „Asistăm în aceste zile la o echipă formată de către Opoziția din Parlamentul României, echipă formată din 5 partide care vor să treacă o moțiune de cenzură. În primul rând, vreau să spun foarte clar că echipa aceasta de 5 partide nu are un program de guvernare, nu are nici măcar o schiță, nici măcar un proiect pentru români. În al doilea rând, îmi este greu să înțeleg cum Victor Ponta poate să stea la aceeași masă cu Ludovic Orban, Dan Barna sau Eugen Tomac pentru a dărâma un guvern al românilor. Sunt oameni cu viziuni diferite, oameni de stânga și de dreapta, oameni care nu au niciun program politic pentru țara asta. În concluzie, consider că această moțiune de cenzură nu o să treacă și, indiferent câte perdele de fum s-ar arunca în spațiul public sau în Parlamentul României, este greu să votezi moțiunea de cenzură, dar este mai ușor să strângi semnături. Eu cred că trebuie să spunem în Parlamentul României și în fiecare județ din țară că cele 5 partide din opoziție nu sunt în stare să vină în fața românilor cu un program de guvernare și cu o echipă guvernamentală, nu știm nici până astăzi cine este propunerea de prim-ministru al României, care sunt miniștrii care vor guverna țara pentru bunăstarea românilor. Parlamentarii din cele 5 partide sunt conștienți că nu vor face față acestei guvernări și le este mai ușor să rămână în Opoziție și doar să atace PSD, decât să intre la guvernare”, a declarat ieri, deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul conferinței de presă de la partid.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale