Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2014 00:06

Meci amical. CSM Rm. Vâlcea – Urban Titu 6-1 (1-1)


A A

Eșec sever pentru Titu

Eșec sever pentru Titu
Titu a pierdut la scor de tenis al doilea amical cu Rică Neaga antrenor

❚ Formația antrenată de Adrian Neaga a avut doar o primă repriză bună în confruntarea de pe „Hidroelectrica”, după care a cedat total ❚ „Singurul vinovat pentru acest eșec sunt eu. Cu siguranță Titu va arăta altfel în meciurile oficiale. Sunt încrezător că băieții vor juca total diferit cu Chindia, în cupă”, a spus Neaga la finalul jocului cu CSM Rm. Vâlcea

 

LIVIU DOBRE


Stadion: „Hidroelectrica”. Au marcat: A. Popa (36), V. Munteanu (53), Nkongue (61), I. Stancu (63, 79), Diaconescu (89) / Dicu (41) CSM Rm. Vâlcea: I. Popescu – Samson, Cucui, Stoica, Briceag – Pițian – A. Popa, Câju, Geantă, Neagu – Tănasă. Au mai jucat: Cioară – Romero, Diaconescu, Ionescu, O. Popescu, O. Mihai, Nkongue, V. Munteanu, Dumitrașcu, I. Stancu. Antrenor: Erik Lincar. Urban: Dumitrescu – Pâslaru, Ștefănescu, Butoi, Mirescu – Penescu, Dicu – Corbu, Cârstea, Petculescu – C. Calofir. Au mai jucat: Ghețu – Ivașcu, Neguț, Dobre, T. Calofir, Rădescu, A. Stan, Nedelcu (Chindia juniori A), Anghel (Sportul Studențesc – juniori A), Militaru (Concordia II Chiajna), P. David (Școala de Fotbal Euro-Africa Bușteni). Antrenor: Adrian Neaga.

Urban Titu a eșuat și în cel de-al doilea amical al verii, cu CSM Rm. Vâlcea, în deplasare, formația antrenată de fostul stelist Adrian Neaga fiind învinsă cu 6-1. Gruparea dâmbovițeană a făcut o primă repriză bună, cu numeroase ocazii de gol. Chiar dacă A. Popa a deschis scorul pentru vâlceni în minutul 36, Dicu a restabilit egalitatea cinci minute mai târziu, printr-un gol foarte frumos. Dâmbovițenii au mai trecut pe lângă reușită pe parcursul primei reprize, Petculescu și C. Calofir fiind foarte aproape de a-l învinge pe goalkeeper-ul I. Popescu. După pauză, lucrurile s-au schimbat odată cu introducerea „rezervelor”, iar vâlcenii au preluat controlul pe teren și asta s-a văzut pe tabela de marcaj. Rând pe rând, V. Munteanu (53), Nkongue (61), I. Stancu (63, 79) și Diaconescu (89) și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Acesta este a doua înfrângere a Urbanului în meciurile amicale, după cea suferită cu CS Mioveni (1-2).

 

„Nu am ce să le reproșez jucătorilor”

Chiar dacă echipa sa a fost învinsă la scor de tenis de formație vâlceană, pentru antrenorul Adrian Neaga nu reprezintă o dezamăgire, mărturisind că nu are ce să le reproșeze jucătorilor. De altfel, fostul stelist a vrut să vadă la lucru mai mulți fotbaliști aflați în probe, fiind mai puțin interesat de rezultatul final.

„Nu am ce să le reproșez jucătorilor. A fost un joc de pregătire, în care se putea întâmpla orice. Le mulțumesc fotbaliștilor pentru determinarea de care au dat dovadă și am încredere în ei că vor juca mult mai bine de aici înainte. Singurul vinovat pentru acest eșec sunt eu. Poate dacă am fi mers și în a doua repriză pe formula de echipă din prima parte, cred că rezultatul ar fi fost cu totul altul. Pentru mine rezultatele din meciurile amicale nu contează. În aceste partide mi-am propus să văd la lucru cât mai mulți jucători care vin în probe, pentru a mă decide asupra celor care pot face parte din lotul nostru. CSM Râmnicu Vâlcea a arătat că formează o echipă redutabilă din toate punctele de vedere. Cu siguranță Titu va arăta altfel în meciurile oficiale. Sunt încrezător că băieții vor juca total diferit cu Chindia, în cupă”, a spus Adrian Neaga la finalul jocului cu CSM Rm. Vâlcea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale