Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.04.2018 01:08

Liga a III-a. Seria a 3-a. Flacăra Moreni – Voința Turnu Măgurele 0-3(0-3)


A A

Eșec dur pentru Flacăra Moreni

Eșec dur pentru Flacăra Moreni

* Partida a început de la 0-1, pentru că Andrei Roman a deschis scorul la prima fază a meciului, reușind să puncteze după pasa bună a lui Mihaiu.

* Un eșec dur pentru Flacăra, care trebuie să se refacă rapid, pentru că runda viitoare se deplasează la Atletic Bradu,  formația de pe locul 5 din Seria a 3-a.

COSMIN SAVA


Etapa trecută, Flacăra Moreni reușea surpiza și se impunea pe terenul unei formații puternice a seriei, FCM Alexandria. Însă, în ultima etapă, morenarii nu au mai putut arăta același joc bun și au cedat pe teren propriu, cu Voința Turnu Măgurele. A fost un eșec dur pentru formația lui Gabi Paraschiv, 0-3, scor stabilit după nici măcar 20 de minute din meci.

Flacăra: Curchi – Costache, Matei, Oaie, Cernea (50 Oprea) – Drăgan (46 Țânțaru), Tocan (69 Costea), Neacșu, B. Negrea – Roșciugă, Neguț. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Voința:Moldovan-Niculae, Prodan, Sălcianu, Mitrea- Fotescu(82 Pantelimon), Cruceru(63 Mierlici), Chebac, Moise(80 Scumpu), Mihaiu-Roman(78 Ion).  Antrenor: Mugurel Cornățeanu.

Început de coșmar

Partida a început de la 0-1, pentru că Andrei Roman a deschis scorul la prima fază a meciului, reușind să puncteze după pasa bună a lui Mihaiu(1). Mihaiu putea să ducă scorul la 0-2, dar Curchi a intervenit bine(3). S-a făcut până la urmă 0-2, dar cel care a punctat a fost Antonio Cruceru, după o fază bine lucrată a oaspeților(13). Elevii lui Cornățeanu au pus presiune în continuare, reușind să ducă scorul la 0-3 prin Alexandru Fotescu(19). Morenarii au început să atace, dar Neguț(20) și Drăgan (21) nu au reușind să puncteze. În schimb, puteau să o facă oaspeții, dar Moise a ratat un penalty(22). Voința a intrat la cabine cu 0-3, deși au mai ratat ocazii prin Sălcianu(28) și Mihaiu(39).

Flacăra nu a avut puterea să revină

Morenarii au început bine partea secundă, dar Țântaru a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale, în urma unei acțiuni frumoase(46). Oaspeții au oferit replica prin Prodan, dar lovitura lui de cap a lovit bara porții apărate de Curchi(50). Mihaiu a încercat să marească diferența, dar Curchi s-a opus foarte bine(59). Același Mihaiu, un jucător foarte activ, și-a încercat norocul din nou, dar șutul a trecut peste poartă(71). Bogdan Negrea a trimis pe lângă(77), iar Ion(89) și Mierlici(90) au ratat ultimele ocazii ale partidei pentru Voința Turnu Măgurele.

Un eșec dur pentru Flacăra, care trebuie să se refacă rapid, pentru că runda viitoare se deplasează la Atletic Bradu,  formația de pe locul 5 din Seria a 3-a.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale