Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.08.2020 00:16

Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan, îi acuză pe liberali că au trecut la…


A A

Epurarea politică a inspectorilor de specialitate din IȘJ Dâmbovița

Epurarea politică a inspectorilor de specialitate din IȘJ Dâmbovița

❚ ,,Fără a ține cont de criterii care vizează competența, profesionalismul, singurele criterii avute în vedere fiind reprezentate de apartenența și dragostea față de Partidul Național Liberal”


VIOLETA STANCIU


Epurări politice la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița! Secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan acuză actuala putere că, în loc să mărească salariile profesorilor și să se preocupe de începerea anului școlar, a trecut la schimbarea inspectorilor de specialitate din cadrul inspectoratele școlare. ,,Atunci când PNL trebuia să mărească salariile profesorilor, lucru pe care nu-l mai face, face epurare politică fără precedent la nivelul Inspectoratului Școlar Dâmbovița. Au fost schimbați foarte mulți inspectori de specialitate, specialiști, cu niște persoane care lucrează în mediul educațional, care au o singură calitate, aceea de a fi membri activi ai Partidului Național Liberal. O să vă dau câteva exemple punctuale fără a avea pretenția să cuprind în mod exhaustiv ce ar trebui să fie spus: la Management instituțional au fost înlocuiți doi inspectori cu vechime și foarte buni cu domnul Laurențiu Costache, director la Liceul Tehnologic Băleni, membru activ al PNL și cu doamna Mioara Aldescu, fost inspector pe guvernarea PDL. La Istorie- Geografie-Socio Umane a fost numit domnul Mitru Alexandru, membru PNL, director la Liceul Teoretic Răcari, cel care organiza „Cafeneaua liberală” cu elevii din liceul de la Răcari. Apartenența politică reprezintă singurul criteriu de care s-a ținut cont…Mai departe…. Pe zona de sport, domnul Dan Tică, membru PNL din tată-n fiu, consilier local la Târgoviște, candidat pentru Consiliul Local Târgoviște. La Limba română, de asemenea, a fost schimbat inspectorul tot cu un simpatizant al PNL, doamna Dulea Mihaela. Prin urmare, singurul criteriu care a stat la baza schimbării inspectorilor a fost cel care ține de apartenența politică, o situație cu atât mai îngrijorătoare cu cât inspectorul școlar general este candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Cred că vom vedea în perioada următoare și alte modificări pe criterii pur politice… De ce? Moțiunea de cenzură și perspectiva pierderii guvernării generează acest tip de reacție din partea PNL. Fără a ține cont de criterii care vizează competența, profesionalismul, singurele criterii avute în vedere fiind reprezentate de apartenența și dragostea față de Partidul Național Liberal”, a declarat secretarul executiv al PSD Dâmbovița, Cristian Stan în cadrul unei recente conferințe de presă.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campanie electorală fără dezbateri publice
Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, cere demisia prefectului Aurelian Popa
"S-a făcut dreptate, Guvernul Orban trebuie să plătească"
Teatrul de Vară va deveni Amfiteatru în aer liber, iar Casa Sindicatelor - Centru Cultural Multifuncțional
Primăria Târgoviște face treaba Guvernului pentru siguranța alegerilor
Problemele din Apărare, atacate frontal
"PNL să explice rectificarea de zero lei de la Primăria Târgoviște"
"Avem în Parlament proiectul de rectificare unde vom îndrepta această anomalie făcută de Orban"
Primarii PSD au dialogat cu liderii de la centru
30 de ani ne-au tăiat dreptul la normalitate!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Compatrioți, fiți cu mintea trează!

Poimâine, românii vor merge, câți vor merge, la urne. Că, de, coronavirusul le aține calea și, voba aia, frica păzește pepenii. Câți se vor încumeta să ia calea secțiilor de votare, vor avea de ales gospodarii județelor, orașelor și satelor patriei.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale