Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.09.2017 00:17

Ieri, eveniment dedicat școlii dâmbovițene


A A

Elevii de 10 ai județului, premiați de Consiliul Județean

Elevii de 10 ai județului, premiați de Consiliul Județean
Președintele CJD, Alexandru Oprea, i-a felicitat pe elevi și și-a exprimat dorința ca în activitatea viitoare să obțină rezultate la fel de bune

VIRGIL VOINESCU


Elevii care au obținut media 10 la examenele naționale, Evaluarea Națională și la Bacalaureat, sesiunea 2017, au fost premiați ieri, 4 septembrie, de către Consiliul Județean Dâmbovița în cadrul unei festivități ce a avut loc la Târgoviște. La eveniment, alături de copiii de 10 ai județului, au participat președintele CJD, Alexandru Oprea, inspectorul general școlar, Ion Sorin, alte cadre didactice și părinți. Consiliul Județean Dâmbovița a acordat în total 13 premii, 11 pentru elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională în sumă de 1000 lei pentru fiecare, și alte două premii pentru absolvenții care au obținut media 10 la Bacalaureat, în acest caz valoarea premiului acordat fiecăruia fiind de 1500 lei. Sumele oferite drept premiu provin din bugetul CJD.

„Ceea ce facem astăzi este o recunoaștere a meritelor dumneavoastră, pentru faptul că ați reușit să promovați examenele naționale Evaluarea Națională și Bacalaureat cu nota 10”, a subliniat președintele CJD, adresând mulțumiri cadrelor didactice care s-au ocupat de pregătirea elevilor, dar și familiilor care au investit resurse materiale și timp pentru pregătirea copiilor.

„Cei care ați terminat studiile liceale sper să vă gândiți să faceți o carieră în România. Spun acest lucru, nu pentru că străinătatea n-ar oferi condiții. Desigur, acolo sunt poate condiții mai bune decât în România. Dar cred că nicăieri nu este mai bine ca acasă, dincolo de toate celelalte”, a fost îndemnul președintelui Alexandru Oprea, care a subliniat că județul Dâmbovița, în perioada următoare, va avea ce să ofere din perspectiva pieței muncii.

În final, președintele CJD i-a felicitat pe elevi și și-a exprimat dorința ca în activitatea viitoare să obțină rezultate la fel de bune, astfel încât „procentul județului Dâmbovița la Bacalaureat să crească puțin în anii următori. De asemenea, mi-aș dori, în măsura posibilităților și a dorinței dumneavoastră, să vă întoarceți acasă și să contribuim cu toții la mai binele acestui județ”, a mai spus președintele CJD Dâmbovița. Absolvenții cu media 10 - evaluarea națională 2017: 1 Avram N Ștefania - Școala Gimnazială ”Coresi” Târgoviște; 2. Ilie C Ana Maria Alexandra - Scoala Gimnazială ”Serban Cioculescu” Găești; 3. Nicolaescu Sm Sorana Andreea - Scoala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Pucioasa; 4. Niculae Aa Bianca Maria - Școala Gimnazială ”Matei Basarab” Târgoviște; 5. Nițoi E Alexandra Georgiana - Școala Gimnazială ”Pictor Nicolae Grigorescu” Titu; 6. Zepiși D Andrei Laurențiu - Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște; 7. Pințoiu I Cristiana Cosmina - Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Târgoviște; 8. Folea M Clara Andreea - Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Pucioasa; 9. Mazilescu I Mihai - George Colegiul Național ”Vladimir Streinu” Găești; 10. Spînu S Isabela Valentina - Școala Gimnazială ”Șerban Cioculescu” Găești; 11. Stănculescu Cv Ana - Școala Gimnazială ”Mihai Viteazul” Pucioasa. Absolvenții cu media 10 - bacalaureat 2017: 1. Borcea Rareș Ioan - Colegiul Național ”Constantin Carabella” Târgoviște; 2. Grigore Beatrice-Maria - Colegiul Național ”Ienăchiță Văcărescu” Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

FUTURE FOLK - Tradițional în contemporaneitate
Sfinții Împărați, întocmai cu apostolii, Constantin și mama sa, Elena
Excelența în educație
Centenar - Potlogi 2018
ÎNĂLȚAREA DOMNULUI
Evenimente memorabile la UVT și la „Casa Romanței”
Eveniment academic la Târgoviște
22 de țări la Festivalul ”Babel” din Târgoviște
Elevi pelerini în proiectul "Hristos împărtășit copiilor"
Mircea Diaconu: Trezirea României se face prin repere ale identității sale


Editorial

Cum poți să pui o țară pe năsălie?

GEORGE COANDĂ


Pentru mine, și cred că și pentru mulți români, nu este o taină că în tărășenia penală, subsemnată de Ludovic Orban, este amestecat, din cap până-n picioare, Klaus Werner Iohannis. Dar știți ce este curios și, de bună seamă, nu-i face cinste? Este că-i consideră pe români tâmpiți și că-i poate trage pe sfoară cum are Domnia sa chef și interese. 

[citește tot...]

Follow artpress_tgv on Twitter






Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale