Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.09.2018 00:16

Au reprezentat România


A A

Elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială Coresi din Târgoviște, la European Traffic Education Contest

Elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială Coresi din Târgoviște, la European Traffic Education Contest

În perioada 6-9 septembrie, elevi și cadre didactice de la Școala Gimnazială Coresi din Târgoviște și de la Școala Gimnazială nr. 29 din Galați au reprezentat cu mândrie România, la EUROPEAN TRAFFIC EDUCATION CONTEST, ajuns la cea de a XXXIII-a ediție. Anul acesta, competiția a fost organizată la Budapesta, în perioada 6-9 septembrie.

Campionatul și-a propus să demonstreze cât de importantă este cunoașterea regulilor de circulație încă de la vârste fragede și, prin urmare, să contribuie la reducerea gradului de victimizare a copiilor prin accidente de circulație. Au participat 24 de țări La start s-au aliniat echipe din 24 de țări care au avut de parcurs 9 probe ce au constat în exerciții teoretice și practice. Locul I a fost adjudecat de echipa Rusiei, iar echipa României, coordonată de doamna profesor Susana Marinescu și de către domnul profesor Stase Adrian, a ocupat locul IV. De asemenea, echipajul României a fost singurul fără puncte penalizare în parcul școală-labirint. Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița adresează felicitări elevilor și cadrelor didactice pentru performanța obținută și îi asigură, în continuare, prin intermediul Serviciului Rutier, de același sprijin și disponibilitate în ceea ce privește susținerea orelor de educație rutieră și organizarea concursurilor pe aceeași tematică. De asemenea, instituția noastră adresează mulțumiri Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița și celorlalți colaboratori care au acordat sprijin necondiționat pentru pregătirea școlarilor și desfășurarea diverselor competiții pe linie de educație rutieră.

Biroul de presă al IPJ Dâmbovița



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Biblioteca Județeană „I.H Rădulescu” Dâmbovița, acreditată ERASMUS
Descoperiri inedite despre personalități istorice
Ecouri după concertul "Romanțele Dorului"
Romanțele dorului au cucerit Sala Radio
Succes pentru programele ERASMUS în Dâmbovița
Sprijin pentru Căminul de bătrâni de la Pătroaia
Elevii cu performanțe deosebite scapă de Evaluarea Națională
Liceele cu zero la Bac merg spre învățământul profesional
28 de unități de învățământ beneficiază de programul "Masă Sănătoasă"
Duminica Înfricoșătoarei Judecăți


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale