Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.09.2020 00:17

La Potlogi sunt necesare 1300 de tablete pentru elevii de la clasele I-VIII


A A

Eforturi pentru achiziționarea de tablete din fonduri europene

Eforturi pentru achiziționarea de tablete din fonduri europene

❚ ,,Unitățile administrativ teritoriale care au între 200 - 400 de elevi se mai descurcă, dar eu la 1300 de copii, la clasele I-VIII, să cumpărăm și tablete și să plătim și abonamentele la internet nu ne putem permite, pentru că sunt costuri foarte mari’’ (Nicolae Catrina, primar)

 

VIOLETA STANCIU


Tablete școlare din fonduri europene pentru toți cei 1300 de elevi! Autoritățile locale de la Potlogi intenționează să achiziționeze aceste dispozitive moderne de lucru la clasă prin Programul Operațional Regional (POR). Edilul comunei, Nicolae Catrina ne-a declarat că bugetul local nu poate să susțină plata unui număr atât de mare de tablete, dar și de abonamente la internet. ,,Noi am asigurat elevilor măști și dezinfectanți. Acum suntem în niște tratative și cred că o să intrăm pe Programul Operațional Regional (POR) pentru achiziționarea de tablete pentru că sunt scumpe și noi avem mulți copii la Potlogi, sunt 1300 de elevi. Unitățile administrativ teritoriale care au între 200 - 400 de elevi se mai descurcă, dar eu la 1300 de copii, la clasele I-VIII, să cumpărăm și tablete și să plătim și abonamentele la internet nu ne putem permite, pentru că sunt costuri foarte mari’’, ne-a declarat edilul de la Potlogi, Nicolae Catrina. Acesta susține că trebuie să le cumpere tablete tuturor copiilor, pentru că acum toată lumea spune că nu are (deși mulți dintre ei au), pentru că atunci când e gratis toți vor să primească. ,,Haideți să vă spun un lucru, românul când e vorba de luat degeaba... nu are niciunul”, a punctat primarul de la Potlogi. În ceea ce privește începerea anului școlar 2020-2021, primarul Nicolae Catrina ne-a spus că la Potlogi este în vigoare scenariul verde, care înseamnă că toți copiii vin la școală. ,,Avem spații generoase. O problemă avem la Școala Românești, dar am luat aprobare și lucrăm în trei schimburi, pentru asigurarea distanțării între copii”, a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina. Potrivit acestuia în prezent nu sunt persoane infectate cu coronavirus în localitate.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ajutor din partea Bisericii pentru un credincios din Târgoviște
Răcari, Malu cu Flori, Vișina și Cobia au depășit incidența de 1,5/1000
Două turiste aflate în dificultate în munții Bucegi au fost ajutate de jandarmii montani și salvamontiști
31 de cazuri COVID-19 în Dâmbovița
Târgoviște, în scenariul roșu de pandemie
Întreruperi de energie electrică
La COS Târgoviște se grăbesc procedurile de înstrăinare a utilajelor
137 de persoane confirmate COVID-19
Solidaritate creștină pentru 30 de copii ai parohiei Șotânga
128 de persoane confirmate COVID-19


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii și-au pierdut încrederea...

... în „clasa politică” și în justiție. Ambele i-au trădat. Iar când vorbim de trădare la români, aceștia, pe pielea lor, simt că este „multilateral dezvoltată”. 

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale