Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.12.2019 00:20

Activitate deosebită a Jandarmeriei Dâmbovița:


A A

Educația începe de la grădiniță

Educația începe de la grădiniță

❚ Jandarmeria Dâmbovița a dat curs solicitărilor venite din partea societății civile, această acțiune de educativă și recreativă fiind înscrisă în parteneriatul educațional: “Jandarmeria pe înțelesul copiilor”


A.V.

 


 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița a răspuns invitației venite din partea Grădiniței PP nr. 3 din municipiul Târgoviște, iar jandarmii au participat joi, 28 noiembrie a.c., la activitatea educativă „La mulți ani, România noastră dragă!”. Timizi la prima vedere, prichindeii au ascultat cu atenție discursul cu semnificația zilei de 1 decembrie – Ziua Națională a României. După ce au prezentat un moment artistic dedicat acestei zile, preșcolarii au fost încântați să facă cunoștință cu „Sat”, câinele de patrulare și intervenție însoțit de antrenorul său. Acțiunea s-a încheiat cu o lecție de pictură, în prezența colegilor noștri jandarmi, plt.adj. șef (r) Grădinaru Ștefan și plt.maj. Rizea Florin. Copiii nu au stat prea mult timp deoparte și, animați de curiozitatea specifică vârstei, au luat cu asalt șevaletele pregătite cu planșele de pictură. Jandarmeria Dâmbovița a dat curs solicitărilor venite din partea societății civile, această acțiune de educativă și recreativă fiind înscrisă în parteneriatul educațional: „Jandarmeria pe înțelesul copiilor”, se arată în comunicatul de presă remis redacției noastre de Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al IJJ Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A doua șansă la educație, și în județul Dâmbovița
Ziua Unirii Principatelor Române, sărbătorită și la Târgoviște
Eveniment de suflet la "Casa Romanței"
Ziua Unirii la "Casa Romanței"
Județul Dâmbovița, cel mai prolific în proiectele europene
Periplul cultural "Unirea face puterea"
Programul muzeelor dâmbovițene de Ziua Unirii
Monumentul țăranilor răsculați la Răzvad
Lansarea cărții "Crochiuri Literare", la Muzeul de Istorie
Școlile profesionale, "pe urma" liceelor teoretice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Românii nu mai înghit hachițele "clasei politice" mafiotizate!

Un sentiment anti-„clasa politică”, unul de puternică aversiune, a cuprins, mai mult ca oricând, neamul românesc, iar această observație nu o cunosc din suflarea vântului ci, ca vechi jurnalist cu senzori fini de receptare a realității, din contactul direct cu cetățeanul. Și ce ne spune această constatare, deloc favorabilă „clasei politice”?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale