Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.12.2019 00:20

Activitate deosebită a Jandarmeriei Dâmbovița:


A A

Educația începe de la grădiniță

Educația începe de la grădiniță

❚ Jandarmeria Dâmbovița a dat curs solicitărilor venite din partea societății civile, această acțiune de educativă și recreativă fiind înscrisă în parteneriatul educațional: “Jandarmeria pe înțelesul copiilor”


A.V.

 


 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița a răspuns invitației venite din partea Grădiniței PP nr. 3 din municipiul Târgoviște, iar jandarmii au participat joi, 28 noiembrie a.c., la activitatea educativă „La mulți ani, România noastră dragă!”. Timizi la prima vedere, prichindeii au ascultat cu atenție discursul cu semnificația zilei de 1 decembrie – Ziua Națională a României. După ce au prezentat un moment artistic dedicat acestei zile, preșcolarii au fost încântați să facă cunoștință cu „Sat”, câinele de patrulare și intervenție însoțit de antrenorul său. Acțiunea s-a încheiat cu o lecție de pictură, în prezența colegilor noștri jandarmi, plt.adj. șef (r) Grădinaru Ștefan și plt.maj. Rizea Florin. Copiii nu au stat prea mult timp deoparte și, animați de curiozitatea specifică vârstei, au luat cu asalt șevaletele pregătite cu planșele de pictură. Jandarmeria Dâmbovița a dat curs solicitărilor venite din partea societății civile, această acțiune de educativă și recreativă fiind înscrisă în parteneriatul educațional: „Jandarmeria pe înțelesul copiilor”, se arată în comunicatul de presă remis redacției noastre de Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al IJJ Dâmbovița.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Anotimpul culorilor"
Bienala națională de gravură "Gabriel Popescu"
Omagiu Marii Uniri
Centenarul UZPR, celebrat la "Casa Romanței"
Biserica Brâncovenească Potlogi
Centenarul societății "Mormintele Eroilor Căzuți în Război"
"Sărbătoarea - timp sfințitor și de bucurie"
Concert "Comori ale Romanței", la malul Mării Negre
Teologie, psihologie și pedagogie
Reducerea numărului de ore la clasă, efect de bumerang pentru profesori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

O ședință solemnă... pe dos

Fără îndoială că așa ar trebui văzută ședința solemnă comună dedicată Zilei Naționale a României – 1 Decembrie,ținută în Parlament... luni, 2 decembrie, anul de grație 2019. Bizar, nu? Curat anapoda! Da, ca la români. Și la care a voit să ia parte șipreședintele României, Klaus Werner Iohannis.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale