Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.09.2022 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Edi, de ce nu pleci?

Edi, de ce nu pleci?

Într-o societate capturată de nepotisme, în care fiecare bob e numărat pentru ei și ai lor, nu mai deranjează pe nimeni lipsa de onoare. Cum e și cazul antrenorului principal al echipei naționale a României de fotbal seniori, Edward Iordănescu. Atunci când a plecat de la FCSB, am crezut că Iordănescu jr. are demnitate.

Când termini pe ultimul loc în Nations League și retrogradezi din cea mai slabă grupă a Ligii B, având ca adversari Muntenegru, Finlanda și Bosnia&Herțegovina, consider că trebuie să faci un pas în spate. Că nu există calitate la nivelul selecției, că sunt probleme de sistem, că nu avem conducători „sustenabili”, întotdeauna există motive pentru a masca un eșec. 

Niciodată, România, nu a ocupat ultimul loc într-o grupă continentală, la nivelul seniorilor. E o mare rușine! Însă nu doar antrenorul este vinovat pentru asta, culpa este comună. Jucătorii nu sunt nici ea de mare calitate, în timp ce conducerea Federației Române de Fotbal e tot mai contestată. Pe lângă președintele Răzvan Burleanu, o parte din vină o are și directorul tehnic Mihai Stoichiță, care nu pare prea inspirat în alegerea cadrelor tehnice. Cel puțin cu selecționerii nu prea i-a ieșit, nici cu Christoph Daum, nici cu Cosmin Contra, nici cu Mirel Rădoi și nici acum, cu Edi Iordănescu.

În plus, Stoichiță este autorul unor declarații realmente caraghioase, fiind rupt de realitatea din fotbalul modern. Idee e că România a mai ratat o șansă de a ajunge la un turneu final, prin Liga Națiunilor, ba chiar a și retrogradat din grupa valorică B. „Tricolorii” au coborât la nivelul eșalonului trei, unde îi așteaptă adversari din lumea a treia a Europei. Am ajuns rău și foarte jos, fără ca cineva să-și asume vreo responsabilitate. Tipic românesc!

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale