Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.11.2021 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Ecourile unui arbitraj scandalos

Ecourile unui arbitraj scandalos

Ecourile arbitrajului scandalos de la Chindia – Rapid nu s-au stins nici acum, iar stângăciile brigăzii conduse de Andrei Chivulete au continuat și după meci. Ei bine, în dreptul eliminării stupide a lui Laurențiu Corbu, prima din partidă, centralul a motivat inițial că a fost vorba despre o comportare violentă, după cum a dezvăluit președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Clar o aberație, care ar fi atras o suspendare suplimentară în dreptul lui Corbu, dar și o penalitate sportivă mai mare.

Văzând, probabil, imaginile, dar și ca urmare a reacțiilor apărute, Chivulete jr. a intervenit în platformă și a schimbat încadrarea, într-una mai simplă. Cert este că toată brigada a părut confuză în partida cu Rapid. Centralul nu a fost sigur pe decizie la eliminarea lui Corbu și a așteptat un verdict al asistentului 2, care a dictat cartonaș roșu, în poziție de ultim apărător. O bazaconie. Apoi, arbitrul l-a eliminat foarte ușor și pe Tiberiu Căpușă, tot în prima repriză, pentru ca asistentul 1 să valideze ultimul gol al giuleștenilor, marcat dintr-o poziție grosolană de ofsaid.

Pe lângă două puncte pierdute, Chindia a rămas și fără trei jucători importanți după meciul cu Rapid, Corbu, Căpușă și Neguț, toți suspendați, astfel încât merge decimată sâmbătă la Sf. Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi. Revoltător este că asemenea arbitraj vine din partea unei brigăzi FIFA. Urât, foarte urât!

 

 

Costin Mihai



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale