Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.04.2019 00:08

Liga a III-a. Seria a 3-a. FC Pucioasa – CSM Alexandria 1-1(1-1)


A A

Echipa lui Lunescu a remizat cu o echipă bună a seriei C3

Echipa lui Lunescu a remizat cu o echipă bună a seriei C3

❚ Trupa lui Cosmin Lunescu a început bine meciul, a reușit să deschidă scorul în minutul 23 prin Florin Lețu, iar Pucioasa deținea controlul total al partidei. ❚ Dâmbovițenii au 33 de puncte în acest moment și ocupă locul 9 în Seria C3, iar etapa viitoare joacă în deplasare la formația de pe ultimul loc, Viitorul Domnești.


COSMIN SAVA

 


 

Etapa cu numărul 24 a actualului sezon de Liga a III-a a propus un duel interesant la Pucioasa, acolo unde echipa locală a întâlnit una dintre formațiile tari ale Seriei C3, CSM Alexandria. Trupa lui Cosmin Lunescu a început bine meciul, a reușit să deschidă scorul în minutul 23 prin Florin Lețu, iar Pucioasa deținea controlul total al partidei. Din păcate pentru formația dâmbovițeană, chiar înainte de pauză, în al treilea minut de prelungiri, Alexandria a reușit să egaleze grație reușitei semnate de Viorel Vâlcică. Deși a avut ocazii de a marca, Pucioasa nu a reușit să o facă și a trebuit să se mulțumească doar cu un punct din întâlnirea de sâmbătă. Cosmin Lunescu s-a bazat pe următorii jucători în meciul cu Alexandria: Agachi-Călin, Marina, Blas, Diță- Lungeanu, Calofir, Iamandache- Dovleac(65 Parghel), Lețu, Niculăescu(80 Țilică). Dâmbovițenii au 33 de puncte în acest moment și ocupă locul 9 în Seria C3, iar etapa viitoare joacă în deplasare la formația de pe ultimul loc, Viitorul Domnești.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

La un pas de trofeu
De la Buzău poate veni minunea
Victorie dramatică la volei
Argint pentru Raul Bobleac și Radu Șerban
33 de medalii cucerite la Naționalele Shito Ryu
Primele clasate se impun la Liga a 5-a
Pucioasa și Flacăra, cu șanse mici la play-off
Aceiași lideri la Liga a 6-a
Victorie spectaculoasă
Să nu ne îmbătăm cu apă rece


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?

George Coandă


Herr Klaus Werner Iohannis, încă președintele României (după unii umoriști răi de gură, Românabsurdistan, și, poate că mă veți acuza de lipsă de… patriotism, cu care sunt de acord), deunăzi, după ce a dat o fugă până-n Muntenegru, ca să-și mai adauge pe agenda sa de neobosit globe-trotter încă un stat, fie el cât un județ, așa, pe după-amiază, de la pupitrul... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale