Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.08.2022 00:20

Editorial * Corespondenț de la Bruxelles


A A

E nevoie de pragmatism

E nevoie de pragmatism

Haideți s intrm pe un pragmatism, s ne apucm s facem tabele și s vedem în fiecare lun ce trebuie fcut și cine ce face, pentru a merge în direcția respectiv. S facem evaluri cu specialiști, s vedem ce ne mai lipsește.

S ne lum angajamente pe care s le și respectm, s monitorizm, s vedem impactul și cred c aici e nevoie de un proiect de acest gen, în care mulți români, dac nu majoritatea, ar vibra.

S-au fcut lucruri extraordinare din punct de vedere al infrastructurii aviatice, avem aeroporturi, legturi bune pe autostrzi s-a mai fcut câte ceva, se putea mai bine. Dar infrastructura feroviar, unde sunt cei mai mulți bani pe fonduri europene, a rmas undeva în anii 1960 și nici mcar nu mai crede nimeni c se va schimba.

Exist anumite dosare strategice pe care înc nu le abordm corect. Nu sunt ușoare, dar trebuie s le facem așa cum am fcut, de exemplu, foarte bine pe industria IT și conectarea digital în România. Este a treia țar în Uniunea European ca performanțe și asta se vede. E nevoie de un proiect de țar astfel încât s ajungem s fie bine în toat țara și s beneficiem cu toții de prosperitate.

 

 

Dan LucaComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Sfidarea UDMR
Dac Zelenski ar fi nțelept…
Dac Zelenski are fi un nțelept...
Baba și Apocalipsa (II)
Baba i Apocalipsa (I)
Secet!
Ne-a dat Dumnezeu de toate, dar noi le-am dat pe toate... și pe nimic
A-l interzice pe Punescu
Prioritțile decidenților politici
Ghici cine vine la Cotroceni...


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale