Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.01.2017 20:15

Volei (f). Știința Bacău – CSM Târgoviște 3-1 (25-22, 24-26, 25-7, 25-19)


A A

E deranj la volei!

E deranj la volei!
CSM Târgoviște pierde destul de clar la Bacău, iar calificarea în finala Cupei este în mare pericol

* După eșecul din CEV Cup cu Khimiz Youzhne (2-3), de pe teren propriu, a urmat un duș și mai rece la Bacău, în manșa tur din semifinalele Cupei României

* Jocul a suferit din nou, iar moralul jucătoarelor este la un nivel scăzut, de vreme ce au apărut aceste serii prelungite de puncte pentru adversar

* Sunt totuși prea multe rateuri sub comanda lui Dragan Nesic, căruia nu prea i-a ieșit decât în Supercupa cu Blaj. Dar jucătoarele chiar nu au nicio vină?

COSTIN MIHAI


 

Continuă debutul nefericit de an pentru voleibalistele de la CSM Târgoviște, care tot caută prima victorie în 2017. După eșecul din CEV Cup cu Khimik Youzhne (2-3), de pe teren propriu, a urmat un duș și mai rece la Bacău, în manșa tur din semifinalele Cupei României. Și iată că înfrângerea din campionat cu Știința nu a fost doar o întâmplare, echipa lui Florin Grapă câștigând cu același scor și miercuri seară (3-1). Chiar dacă a ciupit totuși un set, formația târgovișteană nu a luat și vreun punct din această confruntare, astfel că în retur misiunea devine tare dificilă. E nevoie inițial de un scor gen 3-0 sau 3-1, după care se speră la o calificare în setul de aur. Și iată cum din mare favorită a acestui duel, CSM Târgoviște riscă să nu-și poată apăra trofeul câștigat în 2016. În cealaltă semifinală, Volei Alba Blaj a trecut simplu într-o primă fază de CSM București, cu 3-0 (25-20, 25-20, 25-18).

                                                Doar un set câștigat

CSM a început energizant la Bacău și a condus în primul set cu 18-13 sau 21-18, însă apoi nu a mai contat, cedând la 22. Secvența a doua s-a jucat pe muchie de cuțit, gazdele au avut chiar minge de set (24-23), numai că au urmat trei puncte consecutive câștigate de târgoviștence. Și s-a egalat la seturi, iar speranțele într-o victorie reveneau în tabăra noastră. Actul trei a fost o rușine, cu moldovecencele conducând de genul 7-1, 15-3, 20-4, pentru a închide la 25-7. Dar în setul patru s-a jucat iarăși altceva, cu avantaj 11-6 sau 16-12, după care iar a venit deruta. 25-19 pentru Știința, care din acest moment deține prima șansă pentru ultimul act al Cupei.

                                          Se complică situația lui Nesic

Multe ar fi de comentat după acest nou eșec al echipei de volei, mai degrabă neașteptat. E clar că jocul a suferit și că moralul jucătoarelor este la un nivel scăzut, de vreme ce au apărut aceste serii prelungite de puncte pentru adversar. Tocmai de asta nu avea nevoie antrenorul Dragan Nesic, de o înfrângere clară la Bacău, o echipă care ne bate pe unde ne prinde în acest sezon. Scuze se vor găsi și acum, cu frigul, cu Djerisilo, cu salarii diminuate, însă deja nu prea mai țin. Dacă va evolua la fel și săptămâna viitoare în Ucraina, CSM nu are nicio șansă să câștige cu 3-0 și să se califice, așa cum a promis Dragan. Poate că sârbul chiar e depășit de situație, însă nu are rost să-l răstignim, câtă vreme se mai poate repara. În cupa noastră, în cea continentală și poate chiar în campionat. Sunt totuși prea multe rateuri sub comanda lui Nesic, căruia nu prea i-a ieșit decât în Supercupa cu Blaj. Dar jucătoarele chiar nu au nicio vină? Ikic a fost lider la preluări greșite, Calotă și Colar au avut destule serve eșuate, iar atacuri blocate au fost cu nemiluita. S-a suferit mult în meciul ăsta!

                                                         Caseta statistică

Știința Bacău: Cristina Cazacu 14, Ana Otasevic 14, Nikoleta Perovic 10, Denisa Rogojinaru 10, Georgiana Faleș 9, Cristina Bălțatu 4, Irina Radu 2, Sabina Moisa 2, Ivana Zburova 2, Loredana Filipaș 1, Mihaela Albu (libero), Nicoleta Manu, Iuliana Matache, Tsevetelina Zarkova. Antrenor: Florin Grapă.

CSM Târgoviște: Millagros Colar 18, Alexandra Sobo 10, Alexandra Trică 8, Matea Ikic 8, Roxana Ivanof 7, Bernarda Brcic 1, Diana Calotă 1, Suzana Cebic (libero), Ecaterina Ghiță, Ramona Marciu, Bianca Mitrănescu, Sara Klisura, Ivana Djerisilo. Antrenor: Dragan Nesic.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale