Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.07.2015 00:05

Editorial sportiv :: Lovitura de la colț


A A

E cam mare nota de plată, domnilor!

E cam mare nota de plată, domnilor!

COSTIN MIHAI


 

1.700.000 lei din bani publici vor ajunge în perioada următoare în conturile ANAF, reprezentând datoriile acumulate de clubul Chindia în cei cinci ani de activitate. Adică 17 miliarde lei vechi, pentru cei care au probleme cu cifrele noi. Sunt foarte mulți bani care pleacă de la Consiliul Județean Dâmbovițean și Primăria Târgoviște, pentru a acoperi datorii atrase iresponsabil de niște profitori.

Cu toții au dus-o regește la clubul Chindia, unde au cheltuit prostește banii dâmbovițenilor, pentru că li s-a permis și pentru că nu au riscat nimic. Înainte să aloce aceste sume din banii noștri, domnii ăștia care conduc instituțiile locale ar fi trebuit să se intereseze și cine a provocat datoriile respective, iar apoi să-i tragă la răspundere. Nu de alta, dar știu că declanșase o anchetă pe subiect Serviciul de Investigare a Fraudelor, despre care nu am mai auzit absolut nimic.

Eu unul, nu agreez această grandomanie a asociaților clubului Chindia, care fac pe filantropii din bani publici. De fapt, oamenii nu sunt nici chiar așa de generoși precum pozează. Mai degrabă de frică au alocat acești bani, vă spune cronicarul, altfel riscau enorm. Și tot eu le-am atras atenția, în acest spațiu editorial. Le-am oferit exemplul de la Tg. Mureș, unde au ajuns la DNA multe de persoane, printre ei primarul sau consilierii locali, întrucât au alocat bani publici unei structuri sportive cu datorii la bugetul de stat.

E clar că datoriile Chindiei trebuie plătite, la fel și cele ale Clubului Sportiv Muncipal. Dar de ce nu plătesc cei care le-au făcut? Unii sunt și acum în funcții, conectați în continuare la banii publici, urmând să atragă alte și alte datorii. V-am spus, nu ei sunt fraierii. Dimpotrivă, o fac pe șmecherii cu multă aroganță, pe seama căpitanilor de județ sau de municipiu, dar pe banii poporului.

Chiar și la Chindia sunt lucruri care au început să deranjeze. Acolo e un borcan cu miere, de unde se înfruptă tot mai mulți, încât organigrama abia mai suportă atâta încărcătură. Eu înțeleg că s-a trecut la un alt nivel, dar mai știu ce se întâmplă și pe la alte cluburi de Liga a II-a. O fi el abil, președintele Marcel Ghergu, dar nici noi nu suntem proști. Deocamdată trăiește din rezultate, însă când ele nu vor mai veni, nu-l văd bine pe șeful Chindiei și nici pe liota de angajați de la club. Plus că unii sunt în continuare obraznici, chiar dubioși.

După ce i-au păcălit pe cei dinainte, s-au pripășit acum pe lângă Ghergu. Deocamdată frânghia îi suportă pe toți, dar s-ar putea să se rupă mai repede decât bănuiesc ei. Și e păcat de cei care muncesc cu adevărat la acest club, în special de Marcel. E un președinte priceput, însă ar trebui să fie mai atent la anumiți colaboratori.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale