Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.06.2016 00:20

Sub motivul că partidul nu a reușit formarea unei majorități la Consiliul Județean Dâmbovița,


A A

Dumitru Miculescu a demisionat din PNL după 3 luni de președinție

Dumitru Miculescu a demisionat din PNL după 3 luni de președinție

❚ Fost președinte UNPR, trecut din luna martie cu aproape toată organizația în rândul liberalilor, Dumitru Miculescu a anunțat ieri că își dă demisia de onoare din funcția de președinte PNL Dâmbovița, dar și din cea de membru ❚ Deși nu a condus PNL Dâmbovița decât foarte puțin timp, Dumitru Miculescu și-a îndreptat „săgețile” către cei care i-au fost colegi din martie până ieri, declarând că așteaptă și de la unii dintre ei demisiile de onoare, recunoscându-și astfel „trădările” sau „neputința” și precizând că se așteaptă ca „în spiritul pur al tradiției liberale dâmbovițene, PNL Dâmbovița să pactizeze cu PSD Dâmbovița”

A.M. POPESCU

 


 

Numit președinte al PNL Dâmbovița la începutul lunii martie a.c., după ce a trecut cu o parte importantă din organizația UNPR în tabăra liberalilor, Dumitru Miculescu și-a prezentat ieri „demisia de onoare”. Deși la momentul respectiv, liderii PNL de la centru erau convinși că „absorbția” UNPR în PNL Dâmbovița va duce la creșterea șanselor liberalilor de a câștiga președinția Consiliului Județean Dâmbovița, acest lucru nu s-a dovedit și în preferințele electoratului dâmbovițean. În urma votului din 5 iunie a.c., în structura Consiliului Județean Dâmbovița se vor regăsi 22 de consilieri de la PSD și 13 de la PNL. În aceste condiții, la trei luni de la preluarea șefiei organizației, Dumitru Miculescu a anunțat ieri că își dă demisia de onoare atât din calitatea de președinte, cât și din cea de membru PNL, precizând într-un comunicat de presă că pentru neatingerea obiectivului formării unei majorități la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița „este responsabilă întreaga echipă de conducere, vorbind aici de copreședinți, membri CJEX și responsabili de colegii”.

Deși nu a condus PNL Dâmbovița decât foarte puțin timp, Dumitru Miculescu și-a îndreptat „săgețile” către cei care i-au fost colegi din martie până ieri, declarând că aș- teaptă și de la unii dintre ei demisiile de onoare, pentru a-și recunoaște astfel „trădările” sau „neputința” și precizând că se așteaptă ca, „în spiritul pur al tradiției liberale dâmbovițene, PNL Dâmbovița să pactizeze cu PSD Dâmbovița, spre liniștea ambelor părți”, a mai precizat Dumitru Miculescu. Actualul președinte al CJD, Adrian Țuțuianu, din punct de vedere matematic și viitor președinte al Consiliului Județean, a anunțat recent că între PSD și PNL nu va exista niciun fel de colaborare atâta timp cât liberalii vor fi conduși de Dumitru Miculescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale