Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.11.2022 00:15

„Oamenii noi aici au o altfel de deschidere față de cei de atunci când am părăsit Partidul Social Democrat”


A A

Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița

Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița

*„Cred că targetul stabilit de partid, de a avea cel puțin jumătate plus unul în fiecare localitate a județului și să câștigăm toate alegerile din 2024, poate fi atins și cu aportul și îmbunătățirea activității și a organizațiilor de pensionari”

 

Arhitectul Dumitru Barbu, noul președinte al Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD) Dâmbovița, este pregătit să se implice în buna organizare a structurii politice pe care o coordonează, de circa o lună de zile, astfel încât aceasta să contribuie, alături de Organizația de Seniori a PSD Dâmbovița, la câștigarea alegerilor din anul 2024. Președintele OPSD Dâmbovița a promis că își va folosi la maxim cunoștințele specifice domeniului său de activitate, respectiv proiectarea în plan sau în 3D, pentru ca organizarea pe zone și comune a social democraților să se ridice la standardele impuse de  PSD Dâmbovița .    

„Am avut fericirea de a fi propus și cu încrederea Organizației de Seniori a Partidului Social Democrat Dâmbovița să fiu ales, luna trecută, în funcția de președinte al Organizației Pensionarilor Social Democrați Dâmbovița. OPSD Dâmbovița, din fericire pentru mine, o organizație foarte puternică și cu rezultate excelente în alegerile trecute, mă obligă ca împreună cu biroul organizației format din 21 de membri, un secretar general, 11 vicepreședinți și restul membrii să avem rezultate și mai bune în ciclul de alegeri din 2024 și cred că targetul stabilit de partid, de a avea cel puțin jumătate plus unul în fiecare localitate a județului și să câștigăm toate alegerile din 2024, poate fi atins și cu aportul și îmbunătățirea activității și a organizațiilor de pensionari”, a declarat președintele OPSD Dâmbovița, arh. Dumitru Barbu în cadrul recentei conferințe de presă de la PSD Dâmbovița. La sesiunea de întrebări, acesta a recunoscut că s-a întors în PSD Dâmbovița pentru că are încredere în conducerea actuală a partidului și că îi place echipa în care a intrat.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Cea mai mare problemă este traficul”
Război politic PSD-PNL pe proiectul de apă-canal
„PNL va merge în alegerile locale singur, prin noi înșine”
Ședința Festivă a CJPV, dedicată Zilei Internaționale a Pensionarilor
Ultimele noutăți despre DN 7 Bâldana - Titu, aflat în execuție
„Linia verde pentru consulate: o necesitate”
„Linia verde pentru consulate: o necesitate”
AUR Dâmbovița și-a intensificat acțiunile politice
„Reforma fiscal-bugetară, crucială pentru stabilitatea financiară a țării”
Legea plăcilor comemorative, trecută prin „furcile caudine” legislative


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale