Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.11.2022 00:15

„Oamenii noi aici au o altfel de deschidere față de cei de atunci când am părăsit Partidul Social Democrat”


A A

Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița

Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița

*„Cred că targetul stabilit de partid, de a avea cel puțin jumătate plus unul în fiecare localitate a județului și să câștigăm toate alegerile din 2024, poate fi atins și cu aportul și îmbunătățirea activității și a organizațiilor de pensionari”

 

Arhitectul Dumitru Barbu, noul președinte al Organizației Pensionarilor Social Democrați (OPSD) Dâmbovița, este pregătit să se implice în buna organizare a structurii politice pe care o coordonează, de circa o lună de zile, astfel încât aceasta să contribuie, alături de Organizația de Seniori a PSD Dâmbovița, la câștigarea alegerilor din anul 2024. Președintele OPSD Dâmbovița a promis că își va folosi la maxim cunoștințele specifice domeniului său de activitate, respectiv proiectarea în plan sau în 3D, pentru ca organizarea pe zone și comune a social democraților să se ridice la standardele impuse de  PSD Dâmbovița .    

„Am avut fericirea de a fi propus și cu încrederea Organizației de Seniori a Partidului Social Democrat Dâmbovița să fiu ales, luna trecută, în funcția de președinte al Organizației Pensionarilor Social Democrați Dâmbovița. OPSD Dâmbovița, din fericire pentru mine, o organizație foarte puternică și cu rezultate excelente în alegerile trecute, mă obligă ca împreună cu biroul organizației format din 21 de membri, un secretar general, 11 vicepreședinți și restul membrii să avem rezultate și mai bune în ciclul de alegeri din 2024 și cred că targetul stabilit de partid, de a avea cel puțin jumătate plus unul în fiecare localitate a județului și să câștigăm toate alegerile din 2024, poate fi atins și cu aportul și îmbunătățirea activității și a organizațiilor de pensionari”, a declarat președintele OPSD Dâmbovița, arh. Dumitru Barbu în cadrul recentei conferințe de presă de la PSD Dâmbovița. La sesiunea de întrebări, acesta a recunoscut că s-a întors în PSD Dâmbovița pentru că are încredere în conducerea actuală a partidului și că îi place echipa în care a intrat.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
„Începe pregătirea anului electoral 2024”
„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale