Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.01.2023 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Dulca poate ajuta

Dulca poate ajuta

Revenirea lui Dulca la Chindia a provocat un val de comentarii în rândul suporterilor, majoritatea nemulțumiți. Adevărat că Marco a avut avut anumite reacții neinspirate vara trecută, când a făcut pasul către FCSB, chiar și tatăl său exagerează uneori la nivel declarativ, însă eu cred că va ajuta Chindia. Popa, Neguț, Dumitrașcu sau Căbuz s-au întors, la rându-le, la Târgoviște, iar acum sunt printre piesele grele.

De ce să nu credem și în Dulca? Cunoaște grupul, atmosfera, a acumulat experiență la Liga 1, unde are aproape 100 de meciuri, a evoluat pentru loturile naționale, de la U17, până la U21, dar și la ultimele Jocuri Olimpice. În plus, chiar dacă a jucat puțin pentru FCSB, a făcut-o inclusiv în Conference League.

Până la urmă, Marco a prins vârful de carieră la Chindia, de ce să-i dăm la glezne? În condițiile date, cu greutăți mai mari decât se vehiculează, orice jucător capabil să ajute echipa este binevenit. Gruparea târgovișteană nu-și permite transferuri spectaculoase, dovadă că sunt jucători ofertați, care au preferat să meargă mai degrabă la Liga a 2-a. De ce n-ar reveni și Iacob la Chindia? Sau Florea, Rață, Aioani?

Chiar dacă mai degrabă a făcut tușa la FCSB, Dulca rămâne un jucător interesant, pe care și l-ar dori echipe din Liga 1. Nici la Chindia nu-i va fi simplu să se impună ca titular, va trebui să concureze cu Chamed, Akhmatov, Vorobjovas sau chiar Popadiuc, fără a-i lua în calcul și pe Underi. De ce nu am avea dubluri de calitate și pe alte posturi? Spre exemplu, în atac, unde doar Dani Popa reprezintă o soluție rezonabilă.

Alții nu prea au confirmat sau nu sunt vârfuri autentice. Chindia are nevoie de un restart bun, de victorii și de puncte, pentru că moralul nu este la cote prea ridicate. Și nici lotul nu pare unul de top. Din păcate, asta e realitatea și cam atât își permite nivelul bugetar al Chindiei, jucători care nu s-au impus la alte cluburi din Liga 1. În locul fanilor, nu aș fi așa de dur cu Marco Dulca.

Am impresia că uităm prea repede realizările unora dintre jucători în tricoul roș-albastru și ne fixăm doar pe negativ. Chindia nu e nici CFR Cluj, nici FCSB și nici Universitatea Craiova, să-și permită transferuri ori salarii spectaculoase. Va continua tot la Ploiești, bugetul instituțiilor publice pentru noul an nu a fost votat, plus multe altele, cunoscute și necunoscute. E simplu să criticăm la greu, oare e și benefic?

 


Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări importante la AFC Brezoaele
Victorie obținută cu inima
Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană
FC Pucioasa se întărește
Albu și Sacagiu merg la Voinești
O victorie cât Sfinxul din Bucegi
Chindia s-a impus într-o deplasare dificilă
Victorie clară la volei
Transferuri multe la Gura Șuții
Fotbalul dâmbovițean, în centrul atențieiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale