Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.01.2022 00:40


A A

Dublează-ți veniturile în doar 1 an - Investiție minimă, profit garantat!

Central Slots este un business din domeniul jocurilor de noroc, cu o experiență de peste 15 ani, care administrează sute de săli de jocuri în întreaga țară, având peste 300 de locații partenere. Ne dorim parteneri serioși care își doresc un venit suplimentar prin instalarea în locațiile lor a aparatelor de tip Slot-Machine  (Păcănele).

Ce afacere se pretează unui parteneriat cu noi? Bar, magazin, restaurant sau orice altă activitate economică ce interacționează direct cu publicul intră într-o asociere cu noi. Noi instalăm jocuri de noroc în locația ta, iar asta nu te costă absolut nimic. Noi venim cu aparatura și know-how. Venim cu tot: echipamente, administrare, logistică. Foarte important în acest domeniu este că partenerii noștri nu au niciun fel de răspundere juridică. De altfel, acest lucru este menționat și în contract. Cel mai important de știut este că fiecare va primi o ofertă personalizată în funcție de afacerea sa și va primi consultanța noastră. Așa că, pentru a afla toate detaliile, contactează-ne telefonic și un consultant Central Slots îți va explica, pe îndelete, tot ce presupune acest business.

 

Cum se împart banii?

Pentru ca ne dorim un parteneriat cât mai îndelungat, bazat pe o relație solidă de business, profitul va fi împărțit 50-50%, după achitarea taxelor către stat. Noi avem cheltuieli și investiții cu aparatele, iar partenerii noștri au cheltuieli cu spațiul și angajații. În felul acesta, atât noi, cât și partenerii noștri suntem mulțumiți la finalul lunii. În orice caz, cel mai bine, această ofertă este explicată direct, de către unul din consultanții noștri.

 

Pe scurt:

Investiție ZERO

Dacă ai deja un business, parteneriatul cu Central Slots nu te costă nimic. Noi venim cu tot: aparate, know-how, logistică. Dacă ai un spațiu nefolosit, investiția este minimă..

Partener puternic

Central Slots operează 300 de locații la nivel național. Orice partener de-al nostru beneficiază de know-how-ul acumulat în ani de dezvoltare.

Fără bătaie de cap

Jocurile electronice sunt ușor de operat și întreținut. Este un business ce poate fi privit ca un venit pasiv, sigur și consistent.

Asistență financiară și legală

Partenerii noștri nu au niciun fel e răspundere legală, lucru menționat prin contract. Central Slots își asuma toată răspunderea și este tot timpul alături de partenerii săi.

Veniturile 50-50

După achitarea taxelor către stat, profiturile lunare se vor împărți 50-50.

 

Te-am convins și vrei să batem palma? Contactează-ne la numărul de telefon 0743.223.321 și hai să devenim parteneri!

Mai multe detalii poți găsi și pe site-ul nostru www.centralslots.ro

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Autoritățile locale din Runcu anunță noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scăderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncă disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale